Ringriderfestens Tattoo 2020 støttes med i alt 250.000 kommunale kroner

13. oktober 2019 Kultur

Kulturudvalget har behandlet en ansøgning fra Ringriderfesten i Sønderborg, der søger om 500.000 kr. til International Tattoo lørdag den 11. juli 2020 ved Sønderborg Slot. Ringriderne har medsendt et særskilt bilag med forslag til mulige besparelser i budgettet, men oplyser, at de prioriterer at kunne gennemføre musiktattooet med udgangspunkt i det angivne budget. Det samlede budget er på 1 045 500 kr.

Ringriderkomiteen dækker selv et eventuelt underskud.

Sønderborg International Tattoo Show holdes i 2020 for fjerde år i træk. Det ansøgte beløb er højere end de tre foregående år og det skyldes, at Ringriderfesten  ønsker at udvide arrangementet til et ”Royalt Genforeningstattoo” og gøre det til en del af fejringen af Genforeningen 2020 og folkefesten på Dybbøl Banke, der finder sted samme dag.

Kulturudvalgets politikere besluttede at godkende ansøgningen med den ændring, at der støttes med 100.000 kroner til tattooshowet og 150.000 ekstra i 2020, med særlig baggrund i fejringen af Genforeningen.

Ringriderfesten tilbyder blandt andet:

at møde med en rytterformation, herolder samt orkestre til at byde Dronningen velkommen i forbindelse med en eventuel modtagelse på Slotskajen ved Sønderborg Slot

at støtte festlighederne på Dybbøl Banke med international musik samt en festligt cykelringridning for børn og eventuelt optog.

Artiklen fortsætter under annoncen

at stille med musik og fanfarer ved royal bespisning.

at arrangere et historisk ringridning ved Sønderborg Slot.

at medvirke i værtsrollen for 200 VIP-gæster til et arrangement på Sønderborg Slot med efterfølgende deltagelse i tattooet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...