Ringriderfestens TattooShow skruer op for musikken – køb din billet nu

19. december 2019 Kultur

En af de helt store begivenheder i Sønderborg i 2020 bliver Ringriderfestens store TattooShow ved Sønderborg Slot. Showet, der er en del af den store genforeningsfest i Sønderborg lørdag den 11. juli, har i år fået titlen Royalt Genforenings-TattooShow.

Og nu er billetterne sat til salg, og dermed en oplagt jule- eller nytårsgave til familie og venner, der besøger Sønderborg på netop den begivenhedsrige dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig er det også oplagt at købe en billet til sig selv.

TattooShowet finder sted kl. 21.30, og for det betalende publikum til TattooShowet er der hele lørdagen fri adgang til Ringriderfesten på Ringriderpladsen.

Billetsalget sker på www.billetsalg.dk, hvor man kan sikre sig billetter til Tribune C. Normalprisen er 250 kr., men bestilles billetten inden den 31. januar er prisen blot 200 kr.

Kongelig musik

“Vi har de første år vist TattooShow til en såkaldt intropris og desuden skruer vi op for musikken til det næste TattooShow og lige for tiden arbejder vi på at få Livregimentet, Garderhusarerne og Tambourkorpset med og vi satser også på, der kommer tyske orkestre”, siger Jan Rasmussen fra Ringriderfesten og lover, det bliver en fantastisk oplevelse at være på tribunerne.

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, tilføjer, at der også kommer flere internationale orkestre med i juli.

Altså får publikum mere for pengene.

“Det bliver et show, hvor vi også tager imod op til VIP-200 gæster”, siger Jan Rasmussen og tilføjer, at der også kommer muligheder for at opleve det forrygende TattooShow uden at betale 200 eller 250 kroner.

Billetter til tribunerne A, B og D sættes først til salg på et senere tidspunkt og her er priserne under 200 kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk