Ringriderne har snart solgt alle lodsedler

4. juli 2019 Sønderborg

Kunne du tænke dig at køre i en smart ny rød Citroen C3 Street 1.2 Pure Tech, så slå til, når du får mulighed for at købe en af Ringriderfestens lodsedler.

Med blot 15.000 udstedte lodsedler får man vist aldrig større chance for at vinde en bil til en værdi på 131.000 kroner, skriver Ringriderfesten.

Og du skal være hurtig, rigtig hurtig. Ifølge Hans Ove Jensen fra Ringriderfestens Lotterikomite, er der blot 450 lodsedler tilbage, så er der udsolgt – og ringriderfesten begynder først om en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har aldrig nogensinde tidligere oplevet så stor interesse for vores lotteri. Ingen tvivl om, at det er bilen, der trækker. Har vi en eller to lodsedler tilbage, når festen begynder, så tror jeg vi skal være heldige. Det går stærkt”, siger Hans Ove Jensen fra Lotterikomiteen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...