Ringriderne har snart solgt alle lodsedler

4. juli 2019 Sønderborg

Kunne du tænke dig at køre i en smart ny rød Citroen C3 Street 1.2 Pure Tech, så slå til, når du får mulighed for at købe en af Ringriderfestens lodsedler.

Med blot 15.000 udstedte lodsedler får man vist aldrig større chance for at vinde en bil til en værdi på 131.000 kroner, skriver Ringriderfesten.

Og du skal være hurtig, rigtig hurtig. Ifølge Hans Ove Jensen fra Ringriderfestens Lotterikomite, er der blot 450 lodsedler tilbage, så er der udsolgt – og ringriderfesten begynder først om en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har aldrig nogensinde tidligere oplevet så stor interesse for vores lotteri. Ingen tvivl om, at det er bilen, der trækker. Har vi en eller to lodsedler tilbage, når festen begynder, så tror jeg vi skal være heldige. Det går stærkt”, siger Hans Ove Jensen fra Lotterikomiteen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...