Ringridning: Fede Finn og Funny Boyz sikrer stemningen i Broager

27. juni 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:FedeFinn2

Tip Top Party Band samt Fede Finn og Funny Boyz fylder teltet i Broager.
Broager Ringriderforening kan en hel uge før festen løber af stablen, melde udsolgt af spisebilletter til deres Løwda’s Spisen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er utrolig glade for den opbakning vi har til vores “Løwda’s Spisen” som i år løber af stablen for 4. år i træk og vores deltagerantal vokser år efter år, hvor vi i år runder et pænt stykke over 350 spisende gæster, siger festens ansvarlige Ken Paulsen.
Selvom der meldes udsolgt til spisningen, er teltet åben for alle festglade mennesker fra kl. 20.30. Når entreen er betalt ved indgangen er underholdningen med Fede Finn og Funny Boyz med i prisen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Paulsen lover at der fra kl. 20.30 også er gode priser i baren. Så opfordringen lyder kom til Tip Top fest med en Fed stemning i Broager lørdag den 5. juli.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...