Ringriderfest – kun med ringridning – på hest og på cykel

28. april 2021 Kultur

For at fastholde den store interesse for ringridersporten har Ringriderfesten i Sønderborg besluttet at gennemføre den traditionelle ringridning søndag den 11. juli.

Stort set alle øvrige aktiviteter – rytteroptog med musikalsk ledsagelse, gøgl og festtelte på ringriderpladsen og herrefrokosten – aflyses.

Eneste undtagelse er, at cykelringridningen for børn gennemføres sideløbende med rytternes dyst i galgerne. Hele arrangementet er planlagt at finde sted i tidsrummet fra klokken 12 til klokken 19, skriver komiteen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen er truffet i lyset af de restriktioner, der gælder for større offentlige arrangementer.

”Vi har studeret ekspertgruppens anbefalinger, hvor man forventer, at alle over 50 år er vaccineret til juli. Det giver os mulighed for at afvikle selve ringridningen på betryggende vis og åbne mulighed for publikums deltagelse, mens vi desværre må aflyse de øvrige aktiviteter”, siger formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...