Ringriderfest – kun med ringridning – på hest og på cykel

28. april 2021 Kultur

For at fastholde den store interesse for ringridersporten har Ringriderfesten i Sønderborg besluttet at gennemføre den traditionelle ringridning søndag den 11. juli.

Stort set alle øvrige aktiviteter – rytteroptog med musikalsk ledsagelse, gøgl og festtelte på ringriderpladsen og herrefrokosten – aflyses.

Eneste undtagelse er, at cykelringridningen for børn gennemføres sideløbende med rytternes dyst i galgerne. Hele arrangementet er planlagt at finde sted i tidsrummet fra klokken 12 til klokken 19, skriver komiteen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen er truffet i lyset af de restriktioner, der gælder for større offentlige arrangementer.

”Vi har studeret ekspertgruppens anbefalinger, hvor man forventer, at alle over 50 år er vaccineret til juli. Det giver os mulighed for at afvikle selve ringridningen på betryggende vis og åbne mulighed for publikums deltagelse, mens vi desværre må aflyse de øvrige aktiviteter”, siger formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...