Roadshow hos Nova Data fredag – masser af gode tilbud

11. maj 2015 Erhverv

Tre lokale forhandlere står atter bag et roadshow, hvor it-interesserede danskere kan møde topfolk fra førende virksomheder som SteelSeries, Kaspersky Lab, BenQ, Kingston og Epson. De store it-producenter vil give tips og tricks og muligvis løfte sløret for helt nye produkter.

Borgerne i Sønderborg, Esbjerg og Skive får nu mulighed for at diskutere produkter og fremtidens it-udvikling med branchefolk fra nogle af de største producenter på markedet. Det sker ved tre arrangementer under navnet Roadshow 2015, som lokale it-forhandlere har skabt for at give deres kunder en helt særlig oplevelse på udvalgte dage i april og maj.096788---Roadshow-2015-BBEC-Fuldside2

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gerne vise, at vi kan andet end konkurrere mod hinanden. Med Roadshow 2015 samler vi kræfterne og skaber unikke events, hvor de besøgende får lejlighed til at tale direkte med store producenter, som på helt uformel vis vil være til stede i de lokale butikker,” forklarer Kenan Hansen, Nova Data, der er initiativtager.

Et vindue til slutkunden

For de store it-producenter giver roadshowet en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med brugerne. Formålet af dels at yde råd og vejledning, men i lige så høj grad at få et indblik i de danske forbrugeres holdning til produkterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hos Microsoft glæder vi os over, at vores partnere kan arbejde sammen og skabe events som disse, hvor forhandlerne bringes i endnu tættere kontakt med slutkunden. Roadshow 2015 giver mulighed for et vindue, hvori vi i direkte samspil med vores partnere kan præsentere vores nyeste teknologier, services og produkter direkte til slutkunden,” og på dagen vil Nova Data vise Microsofts nyeste styresystem Windows 10.

Leif Jensen nordisk chef hos sikkerhedsproducenten Kaspersky Labs følger op:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hos Kaspersky Lab ser vi Roadshow 2015 som en fantastisk mulighed for at møde vores kunder og få en snak om sikkerhed og mulighederne for bla. at beskytte sine børn, så de kan færdes trygt på internettet. Jeg vil vise forbrugerne hvordan de let kan opsætte en funktionel beskyttelse”.

CoolerMasters Danske salgschef udtaler:

Nova Datas RoadSsow er en vaskeægte kundemagnet, fordi der er ekspertviden og masser af supertilbud.

Nova Datas RoadSsow er en vaskeægte kundemagnet, fordi der er ekspertviden og masser af supertilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for at være med i dette roadshow som er en oplagt mulighed for at vise produkter frem. Cooler Master har været i markedet mere end 20 år og den erfaring vi har idag, gør at vores produkter har høj kvalitet og ydelse. På roadshow kan forbrugeren få svar på eventuelle spørgsmål og blive klogere på vores produkter”.

Danske SteelSeries følger trop :

It-producenter står klar hos Nova Data fredag.

It-producenter står klar hos Nova Data fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Som en dansk virksomhed, så er det vigtigt for SteelSeries at bakke op omkring events som disse. Det er vigtigt for os at komme helt ud og vise vores nyheder frem direkte hos slutbrugeren. Gaming er voksende i øjeblikket, og dette vil helt klart være meget mere i fokus i fremtiden. Vi ønsker at brede kendskabet til gaming og SteelSeries, og initiativer som Roadshow er en oplagt mulighed for os at deltage i. Vi har været med lige fra starten og håber meget på, at Roadshowet fortsætter i lang tid fremover.”

EPSON bakker op:

På RoadShow kan kunder og producenter mødes og snakke it.

På RoadShow kan kunder og producenter mødes og snakke it.

”Roadshowet er en vigtig tilbagevendende begivenhed, som Epson meget gerne støtter op omkring. Vi ser roadshowet som en mulighed for at få en snak med forbrugeren og dermed et indblik i efterspørgslen på markedet. Eksempelvis er der hos familien Danmark et helt generelt behov for en printer, der er billig i drift og hvor familien ikke behøver holde igen med printjobs pga. omkostninger. 2 års print uden skift af blækpatroner – den løsning kan vi blandt andre vise på årets roadshow. Det bliver spændende at se, hvordan den bliver modtaget. Vi glæder os!”, siger Svend Erik Kristensen, Channel Account Manager, Epson.

Nova Data

“Det er nu fjerde år vi holder roadshowet og vi er stolte over at indbyggerne i Sønderborg bakker så kraftigt og

Kenan Hansen, th, er klar med masser af Road Show-tilbud fredag.

Kenan Hansen, th, er klar med masser af Road Show-tilbud fredag.

massivt op omkring arrangementet og igen i år har vi gratis softice, man skal bare komme og hente en billet og aflevere den i Føtex QuickFood, man skal skynde sig da vi kun har 1000 billetter. Der vil være et stort telt foran butikken i tilfælde af dårligt vejr”, siger Kenan Hansen.

“Alle butikkerne vil have særlige tilbud, som kun gælder de tre dage. Så overvejer man at investere i nyt it-udstyr, eller blot er nysgerrig, er der mulighed for at gøre et rigtig godt køb”, forsikrer Kenan Hansen.  Roadshow 2015 finder sted i Sønderborg på fredag hos Nova Data fra kl. 10.00 – 18.00

Deltagende producenter: BenQ, Buffalo, Kaspersky Lab, Epson, Kingston, Microsoft Xbox, Coolermaster, MSI, Nova Books og Steelseries.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...