Rock i Mølleparken – måske bliver siddende koncerter mulige

28. april 2021 Kultur

Kultur i Syd venter stadigvæk på Folketingets udmelding om de endelige restriktioner.

Periodemæssigt arbejdes der med Fase 1 og Fase 2, som er med forskellige restriktioner i forhold til stående og siddende publikum.

“Men med de anbefalinger der er meldt ud, bliver det nok svært med stående koncerter i Mølleparken, men en variant med siddende publikum kunne blive en mulighed”, siger Jes Johansen fra Kultur i Syd til SønderborgNYT.

Inden der kom rigtigt gang i 2020-sæsonen, slog Coronakrisen til og væltede alle planer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har betydet, at Kultur i Syd, længe før normalt, gik i gang med næste års program og der er arbejdet på højtryk for at bevare de gode aftaler der var med kunsterne i 2020.

Du kan se 2021 programmet på linket – og når Folketinget kommer med de restrktioner, som kommer til at gælde for koncerterne i Mølleparken, så melder Kultur i Syd det ud.

Se de planlagte koncerter på Kultur i Syds hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...