Rocken vil atter rulle gennem Mølleparken i Sønderborg i 2021

23. april 2020 Kultur

Der var lagt op til et brag af en koncertrække hen over sommeren 2020 i Mølleparken i Sønderborg.

Med et meget varieret program oversteg billetsalget alle forventninger, og der var solgt næsten 7.000 billetter, da corona krisen rullede ind over landet. Alle større forsamlinger blev forbudt, og dermed måtte sommerens koncertprogram lægges i graven.

Men en hurtig indsats har nu båret frugt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle brikker er faldet på plads i programmet for 2021, som bliver en tro kopi af 2020 programmet – helt uden ændringer, bare forskudt med en dato.

4 juni – Malurt/Lis Sørensen

5 juni – Magtens Korridorer/Hjalmer

18 juni – Nik & Jay/Aura

19 juni – Phlake/Jada

13 august – Poul Krebs/Rasmus Bjerg

14 august – Scarlet Pleasure/Nicklas Sahl

27 august – Queen Machine/Halberg & Friends

28 august – D-A-D/The Sandmen

Alle, som har købt billet eller partoutkort til 2020 sæsonen, vil automatisk få det ombyttet med tilsvarende til 2021. Har man via mail ønsket at annullere sine billetkøb til 2020 sæsonen, kan man fortryde annulleringen via en ny mail, som skal være fremme inden 1. maj, skriver Kultur i Syd.

Det er ikke kun en kombination af held og meget hårdt arbejde, der har gjort det muligt at genskabe 2020 programmet i 2021. Det er især den store fleksibilitet og samarbejdsvilje hos de mange sangere og bands, der er forudsætningen for, at det lykkedes.

”2020 er et hårdt år for alle, som lever af at byde på musikalske oplevelser. Så støt op om musikken i 2021 og glæd Jer til den bedste sommer i Mølleparken – bare med et års forsinkelse”, foreslår Jes Johansen fra Kultur i Syd.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk