Rotte-besøg: Dagli’ Brugsen i Ulkebøl satser på at åbne onsdag

26. januar 2014 Uncategorized

Lige nu er det målet at åbne Dagli’ Brugsen i Ulkebøl på onsdag. Det betyder, der har været lukket i godt en uge,  fordi en enlig rotte har været på natlige besøg.

Straks personalet fik mistanke om rottebesøg, blev butikken lukket ned og myndighederne kontaktet.rotte

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lukket et hul i en væg og så er der sat rotte-spærrringer i nogle kloakrør, som vi slet ikke vidste, vi havde, sagde Dagli’ Brugsens chef Jørgen Wind til Sønderborg Nyt forleden.

Inden Fødevarestyrelsen giver grønt lys for at åbne butikken i Ulkebøl, så skal der være to nætter, hvor der drysses mel – og der må ikke komme spor efter rotter i det.

Efterfølgende skal en masse varer hives ned fra hylderne og destrueres. Nye varer skal bestilles og sættes på plads – og den proces  gør, at Dagli’ Brugsen venter at åbne onsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...