Rotte-besøg: Dagli’ Brugsen i Ulkebøl satser på at åbne onsdag

26. januar 2014 Uncategorized

Lige nu er det målet at åbne Dagli’ Brugsen i Ulkebøl på onsdag. Det betyder, der har været lukket i godt en uge,  fordi en enlig rotte har været på natlige besøg.

Straks personalet fik mistanke om rottebesøg, blev butikken lukket ned og myndighederne kontaktet.rotte

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lukket et hul i en væg og så er der sat rotte-spærrringer i nogle kloakrør, som vi slet ikke vidste, vi havde, sagde Dagli’ Brugsens chef Jørgen Wind til Sønderborg Nyt forleden.

Inden Fødevarestyrelsen giver grønt lys for at åbne butikken i Ulkebøl, så skal der være to nætter, hvor der drysses mel – og der må ikke komme spor efter rotter i det.

Efterfølgende skal en masse varer hives ned fra hylderne og destrueres. Nye varer skal bestilles og sættes på plads – og den proces  gør, at Dagli’ Brugsen venter at åbne onsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...