Rotte-besøg: Dagli’ Brugsen i Ulkebøl satser på at åbne onsdag

26. januar 2014 Uncategorized

Lige nu er det målet at åbne Dagli’ Brugsen i Ulkebøl på onsdag. Det betyder, der har været lukket i godt en uge,  fordi en enlig rotte har været på natlige besøg.

Straks personalet fik mistanke om rottebesøg, blev butikken lukket ned og myndighederne kontaktet.rotte

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lukket et hul i en væg og så er der sat rotte-spærrringer i nogle kloakrør, som vi slet ikke vidste, vi havde, sagde Dagli’ Brugsens chef Jørgen Wind til Sønderborg Nyt forleden.

Inden Fødevarestyrelsen giver grønt lys for at åbne butikken i Ulkebøl, så skal der være to nætter, hvor der drysses mel – og der må ikke komme spor efter rotter i det.

Efterfølgende skal en masse varer hives ned fra hylderne og destrueres. Nye varer skal bestilles og sættes på plads – og den proces  gør, at Dagli’ Brugsen venter at åbne onsdag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...