Rytmisk Fredag i Sønderborghus

14. januar 2019 Kultur

Det er fedt at spille i band og det vil 12 bands fra musikskolen vise publikum, når de fredag den 18. januar afholder Rytmisk Fredag på Sønderborghus.

Det bliver en spændende aften i rock- og popmusikkens tegn, hvor alle er velkomne, skriver Musikskolen.

Det er syvende gang, Musikskolen inviterer til Rytmisk Fredag, hvor musikskolens rytmiske bands optræder.

I år deltager 12 bands med 53 musikskoleelever, der går til sang, klaver, trommer, bas, guitar, sax, trompet og meget mere. Traditionen tro slutter aftenen med, at de to bedste band kåres. Det ene band vælges af publikum og det andet vælges af et dommerpanel, som består af rytmiske musikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen bliver krydret med det helt store lysshow, godt lydanlæg, røg og damp.

”Det er vigtigt, at alle vore bands får lov at opleve, hvor fedt det kan lyde med professionelt lydudstyr og på en rigtig scene”, siger bandkoordinator, Marianne Müller Nielsen.

”Desuden håber vi, at børn og unge, der ikke spiller i band eller musik i øjeblikket, får lyst til at prøve det, når de ser andre unge stå på scenen og trykke den af”.

Aftenen starter med fælles spisning for alle optrædende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 19 går det første band på scenen.

Der er fri entré og alle er velkomne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...