Sådan oplevede sønderjyderne ’60erne og ’70erne

13. marts 2019 Kultur

Kom en tur på Sønderborg Slot den 28. marts og hør om Sønderjylland i ’60erne og ’70erne.

I foredraget fortæller museumsinspektør Lisette Juhl Hansen om 1960erne og 1970ernes Sønderjylland og om arbejdet med udstillingen, der er skabt på baggrund af sønderjydernes egne fortællinger.

Med udgangspunkt i udstillingens tre temaer: ‘Hverdag, Bolig og Musik’ fortælles om tiden, krydret med nogle af de personlige fortællinger, som arbejdet med udstillingen har bragt frem.

Efter foredraget får publikum ordet og dermed mulighed for selv at bidrage med erindringer og historier fra ’60erne og ’70ernes Sønderjylland, skriver muset i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget arrangeres som et bidrag til Museum Sønderjyllands aktuelle udstilling Derfra hvor vi stod – Sønderjyderne i 1960erne og 1970erne.

Foredraget foregår på Sønderborg Slot og kan opleves torsdag den 28. marts kl. 19.30. Entré: 50 kr.

Medlemmer af MSJ Museumsklubben og medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved betaler 25 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...