Sådan oplevede sønderjyderne ’60erne og ’70erne

13. marts 2019 Kultur

Kom en tur på Sønderborg Slot den 28. marts og hør om Sønderjylland i ’60erne og ’70erne.

I foredraget fortæller museumsinspektør Lisette Juhl Hansen om 1960erne og 1970ernes Sønderjylland og om arbejdet med udstillingen, der er skabt på baggrund af sønderjydernes egne fortællinger.

Med udgangspunkt i udstillingens tre temaer: ‘Hverdag, Bolig og Musik’ fortælles om tiden, krydret med nogle af de personlige fortællinger, som arbejdet med udstillingen har bragt frem.

Efter foredraget får publikum ordet og dermed mulighed for selv at bidrage med erindringer og historier fra ’60erne og ’70ernes Sønderjylland, skriver muset i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget arrangeres som et bidrag til Museum Sønderjyllands aktuelle udstilling Derfra hvor vi stod – Sønderjyderne i 1960erne og 1970erne.

Foredraget foregår på Sønderborg Slot og kan opleves torsdag den 28. marts kl. 19.30. Entré: 50 kr.

Medlemmer af MSJ Museumsklubben og medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved betaler 25 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...