Sæsonens sidste kamp: FC Sønderborg møder Fredericia FF

31. oktober 2018 Kultur

Kom med til et topbrag på lørdag den 3. november klokken 14.00 på Sønderborg Stadion, når FC Sønderborg spiller sæsonens sidste kamp, der er mod Fredericia FF. Der er fri entré.

Så kom og vær med til at støtte holdet og giv dem opbakning i topklasse, så de kan vinde og holde 1. pladsen i puljen, skriver FC Sønderborg.

Mathias ”Matte” Andersen fortæller inden kampen: ”Sulten efter en sejr over Fredericia fF er stor, da det er det eneste hold i puljen vi ikke har vundet over. Vi går meget målrettet efter at slutte af på 1. pladsen og revanche på hjemmebane, betyder at der vil blive gået til den og tilskuerne kan forvente en kamp hvor der vil blive kæmpet til sidste fløjt – en topkamp som bør kaste noget godt fodbold af sig”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen spilles på lørdag den 3. november klokken 14.00 på Sønderborg Stadion.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...