Sæsonstart: Har du en datter der vil med i Broager Pigespejder?

24. september 2021 Kultur

Efter en sommer med spejderture og aktiviteter er Broager Pigespejder klar til at byde nye spejdere velkommen. Fra næste uge er der mulighed for at interesserede piger kan prøve at gå til spejder. Så har du en datter, der gerne vil være en del af det store spejderfællesskab, så er muligheden der.

Hos Broager Pigespejder lærer spejderne forskellige spejderfærdigheder såsom: Natur, bål, knob og ’klar dig selv’. Derudover oplever de også det spejderkammeratskab, som er en stor del af det at være spejder. De lærte spejderfærdigheder får spejderne mulighed for at bruge på de ture og lejre, som de tager på, skriver pigespejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med, at der konkurreres i spejderfærdigheder, spiller fællesskabet og hyggen også en stor rolle.

I foråret var vi så heldige at få et sponsorat hos Bitzer Electronics til køb af nyt udstyr – der blev b landt andet købt et nyt telt, lampe til vores forsamlingstelt, en terp til overdækning når vi er afsted, stegeplade, riste til vores Dutch Owen. Det betyder at vi har mulighed for at lave endnu flere spændende aktiviteter, både til spejdermøderne og på spejderlejrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os meget til at tage tingene i brug i den kommende sæson.

Mikro – 0. til 1.klasse – og minispejderne – 2.3.kl.) holder spejdermøde onsdag kl. 17:00 – kl. 18:30 og juniorspejderne (4. – 5.kl.) holder møde tirsdag kl. 18:00 – kl. 19:30 og Tropsspejderne (6. – 9.kl.) holder møde om tirsdagen.

Spejderinteresserede må gerne kontakte os på forhånd, men er også velkommen til at møde op til et spejdermøde. Møderne holdes gerne i Spejderhytten Wigwam, Tværvej 16 i Broager, medmindre andet meldes ud til spejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Pigespejder er en ren pigespejdergruppe i Det Danske Spejderkorps og har spejdere i alderen fra seks år og opefter.

Spejderne kan kontaktes på mail: info@broagerpigespejder.dk eller man kan ringe til Tina på: 61 38 99 12 – hvis I har spørgsmål eller kunne tænke jer at starte til spejder.

Derudover kan I finde flere informationer på vores hjemmeside: broagerpigespejder.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...