Sæt dig til bords og nyd Hotel Comwells lækre vildtbuffet

19. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Køkkenchefen på Hotel Comwell i Sønderborg har sat en herlig vildtmenu sammen og hvis du ringer på telefon  7442 1900, så kan du bestille bord til fredag den 28.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober og nyde retterne.

“Vi er jo midt i vildtsæsonen og meget af det vildt, som vi byder på, det er lokalt”, siger køkkenchef Kalus Græns til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vildt altid er et hit på et menukort.

“For det første gør det en forskel, at der er sæson og så er der det med vildt, at det byder på meget mere smag end for eksempel landsbrugets dyr gør”, siger Klaus Græns.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og her kan man så tænke tilbage til de tider, hvor den kendte kok, Søren Gericke, sagde, at det gode ved vildt er, at man kan smage, at vildt har haft et godt liv og fået en varieret, naturlig kost.

Svært at få fat i

“Jægere skyder som regel kun de dyr, som de selv spiser og det gør det lidt svært for andre at få fat på vildtkød, hvis man ikke kender en, der går på jagt”, siger Klaus Græns.

Køkkenchef Klaus Græns glæder sig til at byde på vildtbuffet.

Køkkenchef Klaus Græns glæder sig til at byde på vildtbuffet.

Naturligvis ligger der importeret vildtkød på frost i flere supermarkeder.

“Men det er slet ikke det samme”, siger Klaus Græns.

Og når nu det er så svært at opleve en rigtig god vildtmenu, så kan det blive en herlig oplevelse at sikre sig en plads på Hotel Comwell.

“Vi byder på agerhøne og vi laver fasanbryst i æble og Calvados, gråand braiseret med tørsaltet bacon og enebær og så kommer vi med langtidstilberedt nakkefilet fra kronhjort, braiseret hare og vildsvinekølle”, siger Klaus Græns.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at det både er spændende og krævende at tilberede vildt.

“Vildtmenuer gør det sjovt at være kok, fordi man får brug for de ting, som man kan”, siger han.

“Hvis du tager en ganske almindelig nakkekotelet, så kræver det jo noget af en husmor, hvis den skal laves, så den bliver uspiselig, mens det kræver stor omhyggelighed at tilberede vildt, så det bliver mørt og velsmagende”, siger køkkenchefen.

Naturligvis er der tilbehør til vildtkødet.

“Vildt skriger jo nærmest på svampe og rodfrugter”.

Naturligvis er der også en lækker forret og dessert.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...