Sæt dig til bords og nyd Hotel Comwells lækre vildtbuffet

19. oktober 2016 Erhverv

Køkkenchefen på Hotel Comwell i Sønderborg har sat en herlig vildtmenu sammen og hvis du ringer på telefon  7442 1900, så kan du bestille bord til fredag den 28. oktober og nyde retterne.

“Vi er jo midt i vildtsæsonen og meget af det vildt, som vi byder på, det er lokalt”, siger køkkenchef Kalus Græns til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vildt altid er et hit på et menukort.

“For det første gør det en forskel, at der er sæson og så er der det med vildt, at det byder på meget mere smag end for eksempel landsbrugets dyr gør”, siger Klaus Græns. Og her kan man så tænke tilbage til de tider, hvor den kendte kok, Søren Gericke, sagde, at det gode ved vildt er, at man kan smage, at vildt har haft et godt liv og fået en varieret, naturlig kost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svært at få fat i

“Jægere skyder som regel kun de dyr, som de selv spiser og det gør det lidt svært for andre at få fat på vildtkød, hvis man ikke kender en, der går på jagt”, siger Klaus Græns.

Naturligvis ligger der importeret vildtkød på frost i flere supermarkeder.

“Men det er slet ikke det samme”, siger Klaus Græns.

Og når nu det er så svært at opleve en rigtig god vildtmenu, så kan det blive en herlig oplevelse at sikre sig en plads på Hotel Comwell.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi byder på agerhøne og vi laver fasanbryst i æble og Calvados, gråand braiseret med tørsaltet bacon og enebær og så kommer vi med langtidstilberedt nakkefilet fra kronhjort, braiseret hare og vildsvinekølle”, siger Klaus Græns. Han fortæller, at det både er spændende og krævende at tilberede vildt.

“Vildtmenuer gør det sjovt at være kok, fordi man får brug for de ting, som man kan”, siger han.

“Hvis du tager en ganske almindelig nakkekotelet, så kræver det jo noget af en husmor, hvis den skal laves, så den bliver uspiselig, mens det kræver stor omhyggelighed at tilberede vildt, så det bliver mørt og velsmagende”, siger køkkenchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis er der tilbehør til vildtkødet.

“Vildt skriger jo nærmest på svampe og rodfrugter”.

Naturligvis er der også en lækker forret og dessert.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...