Sæt dit fingeraftryk på den kulturelle handleplan

12. november 2018 Kultur

Borgere, foreninger, organisationer og andre kulturinteresserede er inviteret med til at komme med nye inputs til den kulturelle handleplan for 2019, når Sønderborg Kommune den 22. november 2018 klokken 17-20.30 inviterer indenfor til det årlige Kulturforum.

I år sker det i MultiKulturhuset på Sønderborgs nye havnefront.

Arrangementet er for alle, der har idéer til kulturen og som brænder for at gøre kulturlivet i kommunen endnu bedre for børn og unge såvel som børnefamilier og ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan byde ind, skriver kommunens kulturforvaltning.

I år holder moderator og kulturforsker Torben Sangild aftenens foredrag og sikrer aftenens røde tråd, når deltagerne går i workshops for at diskutere kulturstrategiens tre hovedmål:

Et godt sted at leve

Stærkt Kulturmiljø på tværs

Hotspot for børn og unge

På aftenen vil Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme være tilstede og deltage aktivt i debatten, og udvalgsformand Stephan Kleinschmidt og næstformand Jesper Kock vil gøre rede for det forgangne år på kulturfronten.

Du kan TILMELDE DIG HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...