Salget af billetter til Allan Olsen-koncert går pænt

13. januar 2019 Kultur

Poul Andersen, der er den ansvarlige for Midtals Idrætsforenings koncerter i Kultursalen i Augustenborg siger, at salget af billetter til koncerten med Allan Olsen den 1 februar går helt pænt.

“Der er plads til flere i Kultursalen og jeg håber da, at vi ender med fuldt hus og kan godt love, det er en herlig oplevelse at lytte til Allan Olsen”, siger Poul Andersen til SønderborgNYT.

Kultursalen har tidligere budt på koncerter med blændende dygtige, ukendte musikere.

“Men dem vil folk ikke høre. Derimod trækker koncerter med navne, som folk kender”, siger Poul Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes at få trukket den populære sanger og entertainer Allan Olsen til Kultursalen”.

Vil du opleve koncerten, som iøvrigt gav Allan Olsen virkeligt fine anmeldelser – hele seks stjerner ud af seks mulige i musikbladet GAFFA – så KLIK HER og køb en billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...