Salgs- og Reklameforeningen skal ha’ generalforsamling og Galoche-uddeling

29. september 2018 Erhverv

På torsdag er der generalforsamling i Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR,der i år har bestemt sig for at den skal holdes hos Hr. Jessen på Rådhustorvet.

“Vi skal igennem de ting, som man nu en gang skal på en generalforsamelig”, siger formand Joan Lott Carlsen til SønderborgNYT.

Og denne gang er der også et mere usædvanligt punkt på dagsordnen.

“Vi vil gerne undgå at belaste miljøet og samtidig spare nogle tryksags-penge, så vi havde tænkt os at sende indbydelserne ud via mail. Men vores vedtægter siger, det skal være på print, så nu vil vi lave dem om på generalforsamlingen”, siger Joan Lott Carlsen. Den dyre porto og uvisheden om, hvornår indbydelserne kommer frem, spiller også ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Galoche

Det er en tradiotion, at SSR uddeler Årets Galoche til en person i Sønderborg kommune.

Prisen sætter fokus på nogle mennesker, der gør en forskel – og en galoche symboliserer, at de i hvert fald ikke går i små sko.

“Man behøves ikke være virksomhedsejer eller kendt for at få prisen. Den kan sagtens give til en eller flere, der får andre til at stråle”, siger Joan Lotte Carlsen.

Blandt tidligere Galoche-modtagere er Michel Kisling, Johnna og Leif Maibom, A. P. Hansen og Bent Jensen fra Linak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Galoche-prisen, som er en slags Anti-Jantelov-pris er “opfundet af Steen Bielefeldt, der i dag arbejder hos Sønderborg Iværksætter Service og Trine Matter Lindén, der er partner i Commocean. Hun er tidligere formand i SSR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Følg SønderborgNYT på Instagram

10. august 2022 Erhverv

Efter et længere tilløb, og mange opfordringer fra vores læsere, er SønderborgNYT nu på Instagram. Du kan følge SønderborgNYT på Instagram via #sdbnyt eller finde vores Instagram profil her: https://www.instagram.com/sonderborgnyt/ Hilsen Redaktionen  

Læs mere...