Salon Iris: Nu kan du købe et klippe-abonnement

5. marts 2018 Erhverv

Azra  Hadzimahovic, der ejer Salon Iris i Æblegade i Sønderborg, har sagt ja til at gå med i UrbanCut, som er en ordning, hvor man for et månedligt beløb kan tegne et abonnement på klipninger.

“Jeg sagde ja, fordi det er en ordning for frisører, der har den 4-årige frisøruddannelse, så kunderne bliver klippet korrekt”, siger Azra  Hadzimahovic til SønderborgNYT.

Ordningen betyder, at du for eksempel kan blive klippet hos en frisør i en anden by, hvis du er på tur.

“Men jeg ser selvfølgelig helst, at folk bliver klippet i Salon Iris”, siger Azra  Hadzimahovic.

En UrbanCut klipning er en ganske almindelig klipning på samme måde, som du kender det fra den frisør, du bruger til dagligt – bare billigere, idet du via dit abonnement opnår de fordele og rabatter, som UrbanCut har opnået med frisørerne.

Du aftaler selv med frisøren, hvordan du vil klippes, og hvilket resultat du ønsker.

Du kan vælge mellem 3 abonnementer: Med Light betaler du 140 kr. om måneden og har ret til en klipning hver halvanden måned. Med Basic betaler du 195 kr. om måneden og har ret til en klipning en gang om måneden. Og med Premium betaler du 350 kr. om måneden og her ret til to klipninger om måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...