Sangcentret og Sigurd Barret synger julen ind

11. september 2020 Kultur
Sigurd Barret. Pressefoto
Sigurd Barret. Pressefoto

Det Sønderjyske Sangcenter holder i år to store julekoncerter på Alsion, hvor børn fra hele kommunen, vil sprede julestemning med deres smukke stemmer og Sigurd Barrett’s fantastiske fortællinger.

“Vi er stolte over at kunne samle børn fra hele kommunen, til hele to stemningsfyldte koncerter”, siger kunstnerisk leder Mette Rasmussen.

De festlige julekoncerter er i år delt op i to koncerter. Den ene klokken 17 og den anden klokken 19, så de opfylder kravene til sikkerhed, og det giver derfor mulighed for at endnu flere børn fra skolerne kan være med.

“Vi glæder os utrolig meget over at vi har kunnet få så mange med og at vi i år har Sigurd Barrett med på holdet, til at skabe de helt rigtige rammer for børnene og tilskuerne”, siger Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Elever fra 2.-5. klasse fra otte af kommunes skoler har indøvet kendte julesange, samt Sigurd’s egne julesange, som de glæder sig til at kunne præsentere for publikum onsdag den 2 december.

Billetter kan købes på www.koncertsalenalsion.dk  fra mandag d. 14. september.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...