Sarah Arnd Linder fortæller om israelske og palæstinenske kvinder

13. september 2019 Kultur

På biblioteket i Hørup kan du torsdag kl. 16:30 møde Sarah Arnd Linder. Hun har i forbindelse med projektet ”PiP – Political is Personale” interviewet israelske jødiske og palæstinensiske kvinder for at undersøge, hvordan konflikten i Mellemøsten har påvirket netop disse kvinders liv.

Deres historier hjælper med at personalisere denne langvarende konflikt.

Sarah Arnd Linder rejste til Israel for 12 år siden da hun skulle til at læse på et universitet i Israel.

Siden hun kom til landet, har hun altid været interesseret i konflikten i Mellemøsten og fredsorganisationer der er tilstede der. Men det var især kvinders forhold til konflikten, der fangede hende, og hvordan hun som kvinde selv blev direkte og indirekte påvirket af konflikten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor gik Sarah Arnd Linder i 2015 i gang med at interviewe israelske jødiske og palæstinensiske kvinder om hvordan konflikten har påvirket deres liv via et initiativ ved navn ”Political is Personal”.

Indtil nu er ca. 70 kvinder er blevet interviewet.

Det er gratis at deltage.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...