Sarah Arnd Linder fortæller om israelske og palæstinenske kvinder

13. september 2019 Kultur

På biblioteket i Hørup kan du torsdag kl. 16:30 møde Sarah Arnd Linder. Hun har i forbindelse med projektet ”PiP – Political is Personale” interviewet israelske jødiske og palæstinensiske kvinder for at undersøge, hvordan konflikten i Mellemøsten har påvirket netop disse kvinders liv.

Deres historier hjælper med at personalisere denne langvarende konflikt.

Sarah Arnd Linder rejste til Israel for 12 år siden da hun skulle til at læse på et universitet i Israel.

Siden hun kom til landet, har hun altid været interesseret i konflikten i Mellemøsten og fredsorganisationer der er tilstede der. Men det var især kvinders forhold til konflikten, der fangede hende, og hvordan hun som kvinde selv blev direkte og indirekte påvirket af konflikten.

Derfor gik Sarah Arnd Linder i 2015 i gang med at interviewe israelske jødiske og palæstinensiske kvinder om hvordan konflikten har påvirket deres liv via et initiativ ved navn ”Political is Personal”.

Indtil nu er ca. 70 kvinder er blevet interviewet.

Det er gratis at deltage.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...