SB-spillere samlet til nostalgisk tredje halvleg

26. oktober 2018 Kultur

Fredag aften bliver der holdt en nostalgisk tredje halvleg hos Hr, Jessen på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor omkring 80 tidligere fodboldspillere fra det tidligere SB var samlet.

“Det er mere end 40 år siden, jeg har set flere af jer og jeg syntes, det kunne være sjovt at se jer igen”, siger Michael Dahl, som i dag bor i Norge.

Michael Dahl er ‘hjemme’ i Sønderborg for at mødes med klassekammeraterne fra Ulkebøl Skole, hvor han var elev for 50 år siden.

“Jeg skrev på Facebook, at vi fra SB kunne mødes og lovede også at give en øl. Jeg regnede med at syv. otte – måske ti – ville dukke op. Men vi er 79 og der er ti på venteliste”, siger Michael Dahl.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis vi stadig er venner i morgen, så kan vi overveje at gentage samlingen igen næste år”, siger han.

Aftenen gik med at genopfriske de gamle minder fra stadion, Ringriderpladsen og scoringerne på banen og Zanzibar.

Og for at hjælpe hukommelsen på gled, så lå der en udklipsbog fra de gode gamle dage – og den begynder helt tilbage i 1957. Og der er også nogle ord om dengang, hvor SB bankede AGF.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...