Se fotoudstillingen Fang din By udenfor MultiKulturhuset

22. juni 2021 Kultur

55 flotte fotos er landet foran pakhuset ved MultiKulturhuset i Sønderborg og udstillingen er resultatet af foto-konkurrencen Fang din by, som biblioteket i foråret kørte sammen med Dansk Arkitektur Center.

Udstillingen viser forskellige byers arkitektur set gennem danskernes øjne. Fra alle egne af landet er der strømmet 4.400 fotos ind og de viser, hvordan arkitekturen danner rammen om både fællesskab og ensomhed i vores byers rum.

“Fotografierne bærer præg af, at samfundsperspektivet er med i dem alle sammen. Vi har kigget på fotografierne – ikke kun med fritidsbrillerne, hvor det handler meget om, hvad man render og laver for sjov – men også med et alvorselement, da fotografierne i år også selv har haft et mere alvorligt perspektiv”, fortæller jurymedlem og street- og arkitekturfotograf Dennis Skyum i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

De indsendte fotografier udstiller på poetisk vis, hvordan byens rum kan tilbyde en magisk pause og muligheden for at tage byen i brug på sin helt egen måde – men også, hvordan byen kan være et hierarki, hvor nogle må slide, mens andre kan bruge byen som et rekreativt rum.

Den udendørs udstilling kan ses frem til søndag den 15. august.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Kom til genforeningskaffe ved Dybbøl Mølle

31. juli 2021 Kultur

For at gøre genforeningsjubilæet helt tydeligt for store og små, inviterer Dybbøl Banke på historisk genforeningskaffe. På lige under to timer træder historien tydeligt frem, og Sønderjyllands centrale rolle i dansk og tysk historie bliver levende over en kop kaffe – eller te. ”Hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være sjovt og anderledes […]

Læs mere...