Se hvem der vandt Knæk Cancer-golf i Nordborg

23. maj 2022 Nordborg

Søndag blev der spillet Knæk Cancer-golf og det var Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der stod for den herlige golfdag på Nordals hvor flere end 70 spillere deltog. Overskuddet fra arrangementet bliver givet videre til Team Rynkeby, der som tak fungerede som servicearbejder gennem under og efter stævnet.

Som et ekstra krydderi på dagen, var tidligere træner for SønderjyskEs herrehåndbold, Morten Henriksen, også inviteret – og han havde tilbudt at køre rundt og servicere spillerne med drikkevarer – på den måde kunne han følge med i, hvordan det gik med de forskellige hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter alle havde spillet de 18 huller, så var der fællesspisning i Nordborg Golfklubs klubhus og det var også der, præmierne blev delt ud. Under spisningen sørgede Jesper Westergaard for sang og guitarspil, så den gode stemning blev forstærket.

“I håndbold er det sådan, at vi taler om elite og talent. Når I så vurderer Jeres indsats i dag, så kan I jo prøve at tænke, om den var til elite eller til talent”, sagde Morten Henriksen til spillerne, inden præmierne blev det ud.

“Dengang jeg var træner for SønderjyskE, der talte vi ikke meget om elite eller talent. Vi sagde, vi var i proces”, sagde den tidligere træner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderne blev: På førstepladsen Solvej Nielsen, Nordborg Golfklub, 45 point efterfulgt af Magnus D. Andersen, Nordborg Golfklub, 43 point, Torben Nielsen, Nordborg Golfklub, 39 point, Alfred Hansen, Nordborg Golfklub, 38 point, Carl Johan Ringgaard, Nordborg Golfklub, 36 point, Kaj Jensen, Nordborg Golfklub, 35 point, Jan Petersen, Sønderborg Golfklub, 35 point og Jan Thomsen fra Nordborg Golfklub, der fik 34 point.

Hold konkurrence: Vinder blev Alsingers med Torben Nielsen, Solvej Nielsen, Torben Jørgensen og Birgitte Kastrup Hansen. På andenpladsen kom holdet City Golf Nordborg med Jan Heiss, Anja Korsgaard Andresen,  Rikke Andersen og Magnus Damgaard Andersen. På tredjepladsen finder vi holdet Væltepeter med Jens Christian Jensen, Kieran Daly, Aino Daly og Gaby Bech Bak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...