Se hvordan dartspillerne fra Fluen klarede weekendens kampe

14. februar 2023 Sport

Dartspillerene fra Fluen har igen spillet kampe og 1. holdet, der spiller i 1. divison har været en tur på Sjælland for først at møde de ubesejrede DK26, og her viste Fluen stor styrke, med en sejr på hele 12-4. Eftermiddagens kamp var mod Stifterne, som fik en hilsen på 14-2

Andet holdet i 3. division spillede kun én kamp og det var mod Kælderen fra Esbjerg, det blev til et nederlag på 5-11

3. holdet i Danmarksserien spillede først mod Aabenraa 3, som blev en deling, 8-8  og herefter kom turen til Aabenraa 4 hvor det blev til en sejer på 12-4, skriver Fluen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. holdet – ligeledes i Danmarksserien – spillede lige op i den første kamp mod Aabenraa 4 – 8-8 – for derefter at tabe hele 1-15 til Aabenraa 3.

Og sluttelig var Fluens 5. hold i Børkop og her blev det til et nederlag på 7-9. Deres anden kamp blev aflyst, idet Kolding ikke kunne stille hold.

Hvis du vil se nogle af Danmarks bedste dartspillere, så er muligheden der lørdag den 25 febebruar, hvor Fluen spiller hjemme mod Aros fra Aarhus kl. 11.00 og mod Aalborg kl. 16.00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...