Se og hør symfoniorkestret spille Bach i en Coronatid

3. maj 2020 Kultur

På en dyster baggrund har Sønderjyllands Symfoniorkester besluttet at vende situationen til noget positivt ved at producere dette musikalske input til den alvorlige dagligdag vi alle befinder os i.

Værket er ment som Sønderjyllands Symfoniorkesters kunstneriske og menneskelige illustration af den sociale distance isolation og afsavn som i denne tid er blevet et vilkår for os alle. Musikken har altid formået at binde mennesker sammen trods adskillelse.

Håbet med filmen er, at Bachs musik og de stemningsfulde billeder fra Alsion kan bidrage til at holde modet oppe hos os alle i en vanskelig tid, skriver symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under projektets forløb er Sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdt og afstand har været et vilkår og inspirationskilde for projektet ned i den mindste detalje

Du kan høre og se musikerne spille værket her på symfoniorkestrets hjemmeside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...