Se reklamefilmen der skal trække feriegæster til Sønderborg

14. maj 2020 Erhverv

Med Dybbøl Mølle i baggrunden og udsigt over Sønderborg, bugten og byen, har Thomas Eje og Leif Maibom sat sig til rette i bibliotekets fortællestole for at promovere Sønderborg-området i bedste revystil. Det gør de i et reklameindslag, som der købes plads til på regionale tv-stationer rundt om i landet.

Det er aktørudvalget i Sønderborg Kommune, der står bag ideen, som skal få danskere til at holde sommerferie i Sønderborg og de to kunstnere sagde ja til at medvirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Selvfølgelig var jeg klar til at springe ud i promoverende tiltag for Sønderborg, alt hvad der kan give positiv effekt for byen og turismen, er jeg klar på,” fortæller Leif Maibom, der for første gang i 39 år skal holde sommerferie — uden revyen. 

“Når vi nu skal igennem en sommer uden ‘Nordals Festival’, Ringriderfester, Sønderborg Sommer Revy, Egnsspil og meget andet, så må vi fokusere meget mere på alt det andet skønne vi har: Naturen, historien og hyggen. Jeg kom hertil som tilflytter på tålt ophold i 1975 og regnede med, jeg skulle videre i livet i løbet af et par år. Jeg er her endnu. Og jeg bliver”, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Du kan se reklamefilmen her på linket og skriv gerne, hvad du mener om den i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk