Seadane Padel Center i Hørup indvies snart

15. juni 2022 Erhverv

Martin Prokopek fra Fysio Performance 360° er i fuld gang med at glæde sig til den lørdag den 25. juni, hvor han holder indvielsesreception fra klokken 10 til 14  i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup.

“Til receptionen stiller vi en hoppeborg op, så børn kan have det sjovt, mens far og mor går rundt og kigger – og min far, Jan Prokopek Jensen, har lovet at være grillmester”, siger Martin Prokopek til SønderborgNYT.

Martin Propek fortæller, der både er en indendørs og en udendørs padelbane.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den udendørs har vi overdækket, så spillerne ikke blændes af solen”, siger han og fortæller, at vedligeholdelsen af banerne betyder, at han er blevet rigtig god til at støvsuge.

Banerne har stået klar en tid, men kommer alligevel først i brug på indvielsesdagen..

“Når vi ikke bare har åbnet for spillere, så er forklaringen, at vi først skulle have forskellige tilladelser, inden vi lukkede nogen ind”, siger Martin Prokopek.

Han fortæller videre, at tanken er, at de mennesker, der bor i Hørup og Hørup skal have mulighed for at spille Padel-tennis uden at skulle tage turen til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og målet med padelcentret er, at det økonomisk skal hvile i sig selv”.

Martin Prokopek har bestemt sig for at give de tre første, som køber et årskort på indvielsesdagen den 25. juni, at de kun skal betale 1800 kroner hver.

Martin Prokopek tjener sine penge i klinikken, som nu kører rigtigt godt.

Fysio Performance 360°  er det eneste sted på Sydals, hvor der tilbydes fysioterapi. Der er, ifølge Martin Prokopek, to steder på Nordals og 8-9 stykker i Sønderborg.

“Her hos os giver vi os god tid til de mennesker, som kommer for at få behandlinger og så har vi teknologi, som kan mere end vi kan med vores hænder, hvilket betyder, at der er brug for færre behandlinger”, siger Martin Prokopek til SønderborgNYT. For idrætsfolk betyder det, at de kommer hurtige i gang efter deres småskader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...