SeaDane Travel er ny hovedsponsor i Sønderborg Sommer Revy

20. september 2017 Erhverv

I løbet af sommeren har Karsten Schøn, SeaDane Travel, og Leif Maibom haft flere indledende møder an en mulig hovedsponsoraftale. Kemien var god, så der var hurtigt enighed om, at dette skulle blive til en aftale.

Resten af arbejdet var så bare at finde den helt rigtige aftale.

Papirerne blev skrevet, og da Johnna og Leif Maibom alligevel havde bestilt et krydstogt med Karsten Schøn og SeaDane Travel, var det kun naturligt, at der skulle skrives under til søs.

Så i flot vejr på vej fra Marseilles til Malaga blev sponsoraftalen skrevet under på dækket af ‘Independence Of The Seas’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom er meget lykkelig over, at SeaDane Travel har sagt ja.

“Det er selvfølgelig ikke et must, men jeg synes, at det er fantastisk, at vi kan finde en sponsor, der har sine rødder solidt funderet i Sønderborg-området, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Og det har SeaDane Travel og Karsten Schøn. For mig er det et vigtigt signal at sende til de kommende ejere af revyen Jeanne Boel og Klaus Kristensen. Vi skal fastholde revyens identitet. Hvor hører vi til? Hvad der er kernen. Og det er Sønderborg. Også selvom 3/4 af vores 26.000 gæster kommer udefra”, siger revydirektøren videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har valgt at indgå aftalen, fordi jeg synes, det er vigtigt at vise, at Sønderborg bakker op om revyen, der nu står overfor at kommende generationsskifte”, siger Karsten Schøn.

“Jeg vil gerne være med til at vise, at selvom Johnna og Leif Maibom gradvist trækker sig tilbage, så forbliver revyen som en væsentlig del af Sønderborgs kulturliv. Og jeg ved, at aftalen vil blive til gavn for begge parter”, siger han videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...