Sejlrenden ind til Dyvig renses op

16. maj 2015 Erhverv

Hvis man skal sikre indsejlingen til Dyvig i de kommende år, skal den smalle indsejling E Gaf i Stegsvig uddybes.
Det siger Bent Larsen ifølge Als-Nyt.dk

143161519736844200_resized

Foto: Per Franson, Als-Nyt.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Sejlrenden til Dyvig er på vej til at sande til har med opbakning fra Dyvig Bådelaug søgt om at få sejlrenden til havnen uddybet.

Bent Larsen med flere skrev til kommunen, at America Cup kommer til Dyvig – men kun hvis vandet er dybt nok til, at de kan sejle hele vejen ind. Og selvom det slet ikke er en kommunal opgave at rense op i sejlrender, så trak byrådet tegnebogen frem og lagde pengene til en sandsuger på bordet.

“Det er en borger fra erhvervslivet, der har spurgt, så det må vi tage alvorlig”, sagde Aase Nyegaard, Fælleslisten, da sagen var på dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Franson fra Als-Nyt.dk har fotograferet sandsugeren Kronos, mens den udfører det arbejde, som egentlig er statens opgave.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...