Seks ugers Mindfulness for fortsættere

24. januar 2017 Samfund

 

Mindfulnessway er klar med endnu et mindfulnessforløb for fortsættere

“Vi mødes hver torsdag i seks uger – dog ikke i uge 7 – i 1½ time, hvor indholdet hver gang er det samme: yoga, guidet bodyscan og til sidst en guidet meditation”, siger Kari Bjerke fra Mindfulnessway. Første gang er torsdag den 2. februar.

Det 6-ugers Mindfulness fordybelses forløb er for dig, der tidligere har taget et introduktionsforløb i mindfulness enten hos Midfulnessway eller lært om mindfulness andre steder. Alle der har kendskab til mindfulness er velkomne til at deltage på dette fortsætter hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Yogaøvelserne er enkle, og er nogen, som de fleste kan være med til. Hvis du har problemer med din krop, er du velkommen til at ringe og få en snak, om du kan være med”, siger Kari Bjerke.

Prisen er 1.600 kroner.

Tilmelding her eller til Kari Bjerke på mobil 4030 1442 eller kari@mindfulnessway.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...