Sønderborghus: Selv til de smalle koncerter sælges der billetter

24. august 2021 Kultur

Sønderborghus er i gang med sensommerens koncerter og det går faktisk bedre end håbet med billetsalget. Der er de større navne, som eksempelvis Johnny Madsen, som nærmest sælger sig selv i et forrygende tempo. Koncerten med Johnny Madsen er udsolgt.

“Der er også et par mere af de såkaldt store, hvor vi skal have sat et lille skilt med ‘ Kun få billetter’ på”, siger lederen af Sønderborghus, Lars-Ole Hansen til SønderborgNYT. Den ene er Rikke Thomsen med band og den næste er Hit med ’80erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborghus er regionalt spillested og byder derfor også på såkaldt smalle koncerter, hvor publikumsskaren ikke er stor.

“Og de koncerter sælger faktisk bedre end ventet, men det nye er, at gæsterne køber deres billet i sidste øjeblik”, siger Lars-Ole Hansen og fortsætter:

“Så vi er kommet godt i gang efter nedlukningen og er ret godt tilfredse”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...