Sønderborghus: Selv til de smalle koncerter sælges der billetter

24. august 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborghus er i gang med sensommerens koncerter og det går faktisk bedre end håbet med billetsalget. Der er de større navne, som eksempelvis Johnny Madsen, som nærmest sælger sig selv i et forrygende tempo. Koncerten med Johnny Madsen er udsolgt.

“Der er også et par mere af de såkaldt store, hvor vi skal have sat et lille skilt med ‘ Kun få billetter’ på”, siger lederen af Sønderborghus, Lars-Ole Hansen til SønderborgNYT. Den ene er Rikke Thomsen med band og den næste er Hit med ’80erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborghus er regionalt spillested og byder derfor også på såkaldt smalle koncerter, hvor publikumsskaren ikke er stor.

“Og de koncerter sælger faktisk bedre end ventet, men det nye er, at gæsterne køber deres billet i sidste øjeblik”, siger Lars-Ole Hansen og fortsætter:

“Så vi er kommet godt i gang efter nedlukningen og er ret godt tilfredse”.

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...