SengeSpecialisten åbner i Sønderborg

10. november 2017 Erhverv

Folk, der er på udkig efter en ny seng, kan med fordel snart lægge vejen forbi Grundtvigs Alle, hvor SengeSpecialisten åbner en spritny butik i nummer 175.

Fredag den 24. november kl. 10 står butikschef Tommy Sørensen klar til at byde kunderne velkommen og yde den personlige rådgivning, som han mener, alle har ret til.

”Uanset hvem man er, fortjener man at sove godt. Det vil jeg gerne hjælpe vores kunder med, og jeg glæder mig til at rådgive dem om, hvad der skal til for at få en god nattesøvn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan sagtens tage en hel eller to timer at finde frem til den rette seng, men det tager vi os selvfølgelig tid til,” siger Tommy Sørensen i en pressemeddelelse..

Han har tidligere arbejdet i to af SengeSpecialistens andre butikker: først i Vejle og siden som butikschef i Kolding. Han har derfor mange års erfaring med salg af både møbler og senge.

Ingen dumme spørgsmål

Tommy Sørensen glæder sig til at åbne butikken i Sønderborg og vise kunderne rundt i det helt nye butiksunivers, som SengeSpecialisten er kendt for i resten af landet.

”Vi får en helt fantastisk beliggenhed i Sønderborg, det må jeg sige. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder, og butikken bliver meget synlig blandt de andre butikker, som ligger i området,” forklarer Tommy Sørensen.

For den nye butikschef er placering og parkeringsforhold blot fundamentet for det, der virkelig betyder noget for ham.

”Det allervigtigste for mig er, at kunden får den rigtige seng, der passer lige præcis til dem. Og den finder vi frem til gennem god gammeldags betjening, hvor der ikke findes nogen dumme spørgsmål,” siger Tommy Sørensen.

På åbningsdagen og i weekenden vil der være ekstraordinære gode tilbud blandt SengeSpecialistens brede udvalg af senge og tilbehør til soveværelset.

SengeSpecialisten åbner Black Friday og har åbent fra 10 og helt til frem til kl. 22.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk