Seniorforvaltningen: Der er altid åbne køkkener på Tandsbjerg

18. maj 2015 Erhverv

Tidligere mandag skrev SønderborgNyt om Tandsbjerg Plejecenter, hvor ældre ikke har adgang til mad og specielle drikke i aften- og nattetimerne medmindre dagholdet har sat tingene frem i de mindre køkkener.

“Af specielle årsager er grovkøkkenet på Tandsbjerg Plejecenter låst af i aften- og nattetimerne, men der bliver sat mad og drikke ud i de fire mindre køkkener, så ingen kommer til at mangle noget”, siger den ansvarlige for kommunens plejecentre, Lene Corydon, til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bente Larsen harv sendt en redegørelse om weekenden på Tandsbjerg til Seniorudvalget - og Lene Corydon har løst problemerne.

Direktør Bente Larsen harv sendt en redegørelse om weekenden på Tandsbjerg til Seniorudvalget – og Lene Corydon har løst problemerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis ikke der er de ting, som en beboer har brug for i det ene køkken, så kan man hente det i et af de tre andre”, siger hun.

Men det havde ingen af de ansatte gjort, da Leif Thomassen besøgte sin mor på plejecentret i weekenden. Hans mor spiser ikke og derfor er det vigtigt, hun får nærende drikke. I weekenden bestod hende menu af vand.

“Vi er meget optagede af at der netop proteindrikke og andet, så småtspisende får næring”, siger Lene Corydon og tilføjer, at man selvfølgelig ikke sulter de ældre ihjel.

“Jeg er ked af weekendens oplevelse og uden at udtale mig helt konkret, så kan jeg sige, at der er taget hånd om tingene”, siger Lene Corydon.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...