Sensommer: Masser af spændende arrangementer i Koncertsalen

26. marts 2020 COVID-19

Der er igen begyndt at komme spændende koncerter og arrangementer i Koncertsalen Alsions kalender – og i kommunens kulturforvaltning sidder Stine Dudda og booker dem ind.

“Jeg bliver kontaktet af arrangørerne og tjekker først om der er ledigt og dernæst om det ønskede arrangement kolliderer med et lignende et andet sted i kommunen”, siger Stine Dudda, der for nylig havde mere end bare travlt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der er arrangementer i Koncertsalen, så er det sjældent Sønderborg Kommune, som står bag – men arrangører fra hele landet – og vi tager os af udlejningen af Koncertsalen”, forklarer Stine Dudda, der for alvor fik travlt i kølvandet på det første pressemøde om Corona, hvor statsminister Mette Frederiksen anbefalede, at der ikke blev samlet flere end 1000 mennesker.

“Det gav virkelig travlhed i nogle dage, fordi det ene arrangement efter det andet blev aflyst – og det skulle meldes ud”, siger Stine Dudda til SønderborgNYT. Flere arrangementer er skubbet til andre datoer – og håbet er så, at Corona-krisen er ovre, når dagen kommer.

I Koncertsalen kan der sidde omkring 980 tilskuere – hvis scenen er i mindste version.

Se de mange oplevelser, der venter i Koncertsalen Alsion HER på LINKET

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk