Sensommer: Masser af spændende arrangementer i Koncertsalen

26. marts 2020 Samfund

Der er igen begyndt at komme spændende koncerter og arrangementer i Koncertsalen Alsions kalender – og i kommunens kulturforvaltning sidder Stine Dudda og booker dem ind.

“Jeg bliver kontaktet af arrangørerne og tjekker først om der er ledigt og dernæst om det ønskede arrangement kolliderer med et lignende et andet sted i kommunen”, siger Stine Dudda, der for nylig havde mere end bare travlt.

“Når der er arrangementer i Koncertsalen, så er det sjældent Sønderborg Kommune, som står bag – men arrangører fra hele landet – og vi tager os af udlejningen af Koncertsalen”, forklarer Stine Dudda, der for alvor fik travlt i kølvandet på det første pressemøde om Corona, hvor statsminister Mette Frederiksen anbefalede, at der ikke blev samlet flere end 1000 mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gav virkelig travlhed i nogle dage, fordi det ene arrangement efter det andet blev aflyst – og det skulle meldes ud”, siger Stine Dudda til SønderborgNYT. Flere arrangementer er skubbet til andre datoer – og håbet er så, at Corona-krisen er ovre, når dagen kommer.

I Koncertsalen kan der sidde omkring 980 tilskuere – hvis scenen er i mindste version.

Se de mange oplevelser, der venter i Koncertsalen Alsion HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...