Sergentskolen: Selskabet á 2011 lever videre

31. marts 2015 Samfund

Selskabet á 2011 i Sønderborg mødtes forleden for 9. gang. Et selskab med rødder i Sønderborg Kaserne. Et selskab på tværs af militære grader.

Selskabet består af tidligere ansatte ved Hærens Sergentskole. Et selskab hvor stort set alle grader er repræsenteret. Lige fra oberstløjtnant til civilt ansatte på kasernen. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>kaserne

Selskabet á 2011 blev som navnet antyder stiftet i 2011. Stiftet med det formål at mødes under selskabelige former to gange om året. Ved skift fra vintertid til sommertid og ved skift fra sommertid til vintertid, skriver Selskabet i en pressemeddelelse.

Sergentskolen er i mellemtiden flyttet til Varde, hvilket ikke har svækket selskabet. Tværtimod er flere kommet til og sammenholdet er blevet stærkere. Således består selskabet nu af 14 personer. Et selskab hvor alle deltager på lige fod, og et selskab med et særdeles godt sammenhold. Et selskab hvor alle er aktive og er klar til at yde en indsats når det kræves.

I begyndelsen gennemførte vi arrangementerne på kasernen, hvilket af gode grunde måtte stoppe i 2014, da skolen flyttede til Varde. Vi fik imidlertid kontakt med Marineforeningen i Sønderborg, hvilket nu gør at vi har et sted at samles de to gange om året. Et sted der meget passende er placeret tæt på skolen, hvor vi forrettede tjeneste.

Til efteråret er det så 10. gang vi samles, så det skal markeres på særlig vis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk