SET: 60 nye cvr-numre i de seneste to år

16. december 2014 Erhverv

Fra SET og iFabrikken har erhvervsudvalgsformand  Ole W. Stenshøj fået at vide, der igennem 2013 og 2014 er kommet i alt 60 nye cvr-numre med afsæt i rådgivning og støtte fra de to steder. De 10 af de nye cvr-numre kommer fra brugere hos iFabrikken.

Ole W. Stenshøj kan ikke vurdere succes på iværksætter-området alene på baggrund af et antal cvr-numre.

Ole W. Stenshøj kan ikke vurdere succes på iværksætter-området alene på baggrund af et antal cvr-numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har ingen anelse om, hvad det er for virksomheder, der er bag hvert nummer”, siger formanden til SønderborgNyt. Det ligger ligesom ikke i kortene at 60 nye virksomheder betyder 60 forretninger med omsætning og vækstpotentiale.

Hvis to iværksættere vil arbejde sammen, så kan de med et ekstra cvr-nummer lave et holdingselskab, der blot er en base for samarbejdet. Virksomheder kan deles op på mange måder og hver gren kan have eget cvr-nummer.. Altså er det umuligt at sige, hvor mange virksomheder med omsætning, der er kommet, når der blot oplyses om antallet af numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er det svært at vurdere, om indsatsen for iværksættere er optimal.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...