Sexlegetøj hitter ikke i Sønderjylland – og allermindst i Nordborg

18. maj 2016 Nordborg

En undersøgelse foretaget af den erotiske webshop Sinful.dk, afslører hvor i landet danskerne køber mest sexlegetøj. Statistikken er baseret på en analyse af webshoppens seneste 100.000 ordrer. Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har sinful.dk kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2016.

Resultaterne viser, at Nordborg er den by i landet hvor borgerne køber mindst sexlegetøj. I Nordborg køber man kun 0,30 gange så meget sexlegetøj som gennemsnittet. I Danmarks mest frække by, Aalborg, køber man til sammenligning 1,89 gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet, skriver Sinful.dk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det svarer det til, at hver gang Nordborg køber 1 dildo, køber Aalborg 6 dildoer.

Generelt viser billedet, at Sønderjylland er et af de områder i Danmark, hvor efterspørgslen efter sexlegetøj er lavest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...