Sexlegetøj hitter ikke i Sønderjylland – og allermindst i Nordborg

18. maj 2016 Nordborg

En undersøgelse foretaget af den erotiske webshop Sinful.dk, afslører hvor i landet danskerne køber mest sexlegetøj. Statistikken er baseret på en analyse af webshoppens seneste 100.000 ordrer. Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har sinful.dk kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2016. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>

Resultaterne viser, at Nordborg er den by i landet hvor borgerne køber mindst sexlegetøj. I Nordborg køber man kun 0,30 gange så meget sexlegetøj som gennemsnittet. I Danmarks mest frække by, Aalborg, køber man til sammenligning 1,89 gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet, skriver Sinful.dk i en pressemeddelelse.

Det svarer det til, at hver gang Nordborg køber 1 dildo, køber Aalborg 6 dildoer.

Generelt viser billedet, at Sønderjylland er et af de områder i Danmark, hvor efterspørgslen efter sexlegetøj er lavest.

Se hvor sexet din by er…

Sinful.dk har udviklet et interaktivt Danmarkskort, som viser hvor meget sexlegetøj indbyggerne hver by i Danmark i gennemsnit køber. Kortet er opdelt i farver, og jo mørkere rød en by er, desto mere sexlegetøj køber byens beboere.

Du kan se hvor meget sexlegetøj der købes i din by her www.sinful.dk/sexkort-2016

Mørkest er kortet over Aalborg, hvor borgerne ifølge undersøgelsen køber 1,89 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet. På andenpladsen kommer sjællandske Lundby, efterfulgt af Aarhus C på en tredjeplads.

Én by er mere kinky end de andre

I undersøgelsen har Sinful også set på, hvor i landet der bliver købt mest sexlegetøj i den mere kinky afdeling. Det viser sig, at de mest eksperimenterende danskere holder til på solskinsøen Bornholm. Her er det åbenbart ikke kun solen, der kan give røde balder. Rønne er nemlig den by i Danmark, hvor pakkerne indeholder flest håndjern, blindfolds og piske.

“Vi ved, at Bornholm er det område i Danmark, hvor der er mest sol. Og sol har det jo med at sætte gang i hormonerne og lysten. Det kan måske være svaret på, hvorfor befolkningen på den lille klippeø har mere tid og overskud til at eksperimentere lidt mere end i resten af landet”, siger medstifter Mathilde Mackowski.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk