SF-vending har store konsekvenser i Sønderborg

10. december 2014 Erhverv

SF er løbet fra en aftale, der havde sikret de Syd- og Sønderjyske uddannelsesinstitutioner imod at blive ramt alt for voldsom af sparekniven.

Ellen Trane Nørby undrer sig over, at SF ikke går imod, at der forsvinder uddannelser fra Sønderborg og resten af Sydjylland.

Ellen Trane Nørby undrer sig over, at SF ikke går imod, at der forsvinder uddannelser fra Sønderborg og resten af Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er trist, forundrende og til stor skade, Ikke alene for Sønderborg, men for hele Sydjylland”, siger folketingsmedlem Ellen Trane Nørby til SønderborgNyt. Venstrepolitikeren tilføjer:

“Nu bliver spareøvelsen en ren skrivebordmanøvre for ministeren og det kommer til at koste nogle studier på universitetet i Alsion og der forsvinder uddannelser fra EASV”, siger Ellen Trane Nørby.

Hun undrer sig over, at besparelserne ikke er snakket igennem med erhvervslivet og uddannelsesinstituionerne, så der ville blive holdt fast i de uddannelser, der efterspørges af det lokale erhvervsliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det får store konsekvenser – også i Sønderborg”, siger Ellen Trane Nørby.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...