SF-vending har store konsekvenser i Sønderborg

10. december 2014 Erhverv

SF er løbet fra en aftale, der havde sikret de Syd- og Sønderjyske uddannelsesinstitutioner imod at blive ramt alt for voldsom af sparekniven.

Ellen Trane Nørby undrer sig over, at SF ikke går imod, at der forsvinder uddannelser fra Sønderborg og resten af Sydjylland.

Ellen Trane Nørby undrer sig over, at SF ikke går imod, at der forsvinder uddannelser fra Sønderborg og resten af Sydjylland.

“Det er trist, forundrende og til stor skade, Ikke alene for Sønderborg, men for hele Sydjylland”, siger folketingsmedlem Ellen Trane Nørby til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstrepolitikeren tilføjer:

“Nu bliver spareøvelsen en ren skrivebordmanøvre for ministeren og det kommer til at koste nogle studier på universitetet i Alsion og der forsvinder uddannelser fra EASV”, siger Ellen Trane Nørby.

Hun undrer sig over, at besparelserne ikke er snakket igennem med erhvervslivet og uddannelsesinstituionerne, så der ville blive holdt fast i de uddannelser, der efterspørges af det lokale erhvervsliv.

“Det får store konsekvenser – også i Sønderborg”, siger Ellen Trane Nørby..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Nordborg

Indbrudstyv ses på videoovervågningen

16. april 2021 112

Natten mellem onsdag og torsdag kom en indbrudstyv ind i en virksomhed på Mellemvej i Nordborg. “Han kom ind gennem en lem i loftet og videoovervågningen viser, at det var omkring klokken 01”, siger politikommissær Thomas Berg. Det vides endnu ikke, hvad der eventuelt er stjålet.

Læs mere...