SG Flensburg-Handewitt får Danfoss bag sig

7. august 2018 Erhverv

Når håndboldholdet SG Flensburg-Handewitt løber på banen til den nye sæson for at forsvare guldet i verdens hårdeste liga og spille for hæder i Champions League, bliver det med Danfoss i ryggen.

En udsolgt FLENS-ARENA brød ud i guldrus og glædestårer, da håndboldherrerne fra Flensborg i juni vandt det tyske mesterskab, verdens bedste håndboldliga, for anden gang nogensinde.

Sponsoraftalen præsenteres. Foto: Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Snart indleder SG Flensburg-Handewitt jagten på mere guld, i bundesligaen og Champions League, og det bliver med en synlig forstærkning, når Danfoss træder ind blandt hovedsponsorerne for de tyske mestre, der får Danfosslogoet bag på trøjerne og på lægterne i FLENS-ARENA.

”Tyskland er vores tredjestørste marked. Det er 60 år siden, vi fik vores første fabrik i Flensborg, og Danfoss har altid haft en særlig stor tilknytning til byen. Vi har i dag op mod 800 af vores højt specialiserede medarbejdere stationeret i Flensborg, og sponsoratet er vores måde at binde endnu stærkere bånd til byen og det tyske marked”, siger koncernchef i Danfoss, Kim Fausing, der kalder sponsoratet et godt match:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi spiller på forskellige baner, men vi har samme ambition: At være bedst til det vi laver”, forklarer Kim Fausing i en pressemeddelelse og fremhæver de stærke, historiske bånd over den dansk-tyske grænse.

Danfoss er en global virksomhed, med stærke rødder i Sønderjylland, og har det som en del af sit DNA at støtte de lokalsamfund, man opererer i.

SG Flensburg-Handewitt har ”Grænseløs lidenskab” som sit motto.

”Vi er meget tilfredse med, at SG Flensburg-Handewitt er i stand til at inspirere en globalt førende virksomhed som Danfoss. Det er en virksomhed, der passer perfekt med vores idé, vision og strategi. Vi ser frem til et godt samarbejde. Vores fælles mål er at skabe et stærkt håndboldhold, et stærkt Danfoss og et stærkt regionalt område for fremtiden”, siger SG Flensburg-Handewitts direktør Dierk Schmäschke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...