Shop I Syd – Forbrugerne handler mere i net-butikker

Foto: SHop I Syd
29. maj 2020 Erhverv

Shop I Syd – Sønderborg-områdets nye, fælles web-butik for alle detailbutikker – åbner i juni måned, hvor alle detailbutikkerne oprette deres egen web-butik, oprette tilbud, vise produkter og samtidig få tilbud og produkter markedsført online – helt lokalt – og helt gratis.

En rapport om forbrugeradfærd efter Corona-krisen viser, at forbrugerne handler meget mere i web-butikker nu end tidligere efter Corona-krisens konsekvenser med karantæne og lukning af fysiske butikker.

Rapporten – Crisis Consumer Trends– som er udarbejdet af Advice, fortæller, at Corona-krisens konsekvenser med karantæne og lukning af fysiske butikker betyder ændringer af vores digitale forbrugeradfærd der allerede inden krisen var en stadig stigende vækst i nethandel, men med de nye restriktioner bliver forbrugere, der måske tidligere var usikre i deres digitale adfærd, nu mere eller mindre tvunget til at tillære sig nogle digitale indkøbsvaner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det vil skabe digital kundevækst i forbrugergrupper, som før har været svære at nå.

”Der er ingen tvivl om, at krisen i høj grad har lært os at arbejde og handle mere digitalt, og den adfærd vil mange tage med sig videre efter krisen. Der ligger derfor en særlig opgave hos virksomhederne i at imødekomme den nye kundegruppe. Det gøres bl.a. ved at gennemgå alle kunde-kontaktpunkter og sikre sig, at der er digitale alternativer hele vejen igennem kunderejsen”, fortæller Ralf Lodberg, der er CCO & Partner i Advice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Voldsom omsætningsvækst i web-butikker

Ifølge undersøgelsen, har hver femte web-butik haft en omsætningsvækst på mindst 50 procent i forhold til samme kvartal sidste år og markedsføring er alfa og omega, hvis en web-butik skal have succes og derfor vil Shop I Syd også være at finde på SønderborgNYT og dermed får detailbutikkerne adgang til potentielt 30.000 lokale kunder i hele Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

”En web-butik skal drives som en fysisk butik – bare digitalt – og derfor er blandt andet markedsføring vigtigt, for at gøre potentielle kunder opmærksomme på ens produkter og gode tilbud og med SønderborgNYTs omkring 30.000 daglige læserkontakter, åbner de nye web-butikker på Shop I Syd, med mange potentielle nye kunder”, siger Rikke Torré, formand for Sønderborg Handel.

Shop I Syd for alle detailbutikker i Sønderborg

Det er byro, nyit, Advokathuset Muurholm og SønderborgNYT, der er gået sammen om at udvikle Shop I Syd og skabe en lokal, nem, effektiv og gratis web-butiks-løsning for alle detailbutikker i hele Sønderborg-området – dette i et samarbejde med Sønderborg Handel og Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle detailbutikker i hele Sønderborg-området kan blive en del af Shop I Syd – både butikker uden web-butik og butikker som allerede har en web-butik – og allerede nu kan interesserede detailbutikker kontakte Shop I Syd for at høre mere om mulighederne for at blive en del af Sønderborg-områdets nye web-butik:

”Vi ønsker, at så mange detailbutikker som muligt kommer med på Shop I Syd – så de, der har en butik i Nordborg, Gråsten, Guderup, Broager, Augustenborg, Sønderborg eller et andet sted på Als eller Sundeved, skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede nu, så butikkerne kan være med fra start, når vi åbner i juni måned”, siger Michael Kjær, fra Shop I Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Shop I Syd kan kontaktes på telefon 31 10 78 87 eller via mail på adresse adm@shopisyd.dk.

Tilmeld dig Shop I Syds tilbudsmail

Allerede nu kan interesserede forbrugere tilmelde sig Shop I Syds Tilbudsmail og – når Shop I Syd åbner i løbet af juni – modtage lokale tilbud og information om, hvilke butikker der åbner på Shop I Syd.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk