Shop I Syd – Forbrugerne vil handle mere lokalt

Foto: Shop I Syd
27. maj 2020 Erhverv

I juni måned åbner en ny, fælles web-butik for alle detailbutikker i Sønderborg-området og den hedder ’Shop I Syd’ og her kan detailbutikkerne oprette deres egen web-butik, oprette tilbud, vise produkter og samtidig få tilbud og produkter markedsført online – helt lokalt – og helt gratis.

Og det kan være en rigtig god idé, at komme med på Shop I Syd, da en rapport om forbrugeradfærd efter Corona-krisen viser, at forbrugerne vil handle mere lokalt.

Rapporten – Crisis Consumer Trends– som er udarbejdet af Advice, fortæller, at i fremtiden vil forbrugerne i langt højere grad prioritere at handle i lokale butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver tredje dansker vil prioritere at handle lokalt

I dag svarer hver tredje dansker nemlig, at de vil prioritere lokale producenter fremover. Og det er en markant stigning, i forhold til inden Corona-krisen for alvor havde gjort sit indtog i Danmark – her svarede kun 12 procent, at de prioriterede at handle lokalt.

”Vi er i den her tid blevet mere eller mindre tvunget til at forbruge anderledes, end vi har gjort tidligere. Mediernes store fokus på de økonomiske konsekvenser af Corona-nedlukninger hos de små erhvervsdrivende, har helt sikkert skabt et momentum om at passe på vores lokale butikker. Det er ganske sympatisk og viser også, at vi i denne tid er villige til at løfte et markant større samfundsansvar, også når det gælder vores forbrug”, fortæller Maria Rasmussen, der er forbrugerekspert og director i Advice.

Centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping er enig i, at forbrugerne fremover vil handle mere lokalt:

”Undersøgelser viser, at forbrugerne har ændret adfærd under Corona-krisen og viser at forbrugerne nu i højere grad vil prioritere at gøre deres indkøb i lokale butikker og derudover har Corona-krisen lært flere at handle online, så fremtidens forbrugere i endnu højere grad vil benytte sig af både fysisk og digital handel”, siger Flemming Enghave.

Shop I Syd for alle detailbutikker i Sønderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er byro, nyit, Advokathuset Muurholm og SønderborgNYT, der er gået sammen om at udvikle Shop I Syd og skabe en lokal, nem, effektiv og gratis web-butiks-løsning for alle detailbutikker i hele Sønderborg-området – dette i et samarbejde med Sønderborg Handel og Borgen Shopping.

Alle detailbutikker i hele Sønderborg-området kan blive en del af Shop I Syd – både butikker uden web-butik og butikker som allerede har en web-butik – og allerede nu kan interesserede detailbutikker kontakte Shop I Syd for at høre mere om mulighederne for at blive en del af Sønderborg-områdets nye web-butik:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønsker, at så mange detailbutikker som muligt kommer med på Shop I Syd – så de, der har en butik i Nordborg, Gråsten, Guderup, Broager, Augustenborg, Sønderborg eller et andet sted på Als eller Sundeved, skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede nu, så butikkerne kan være med fra start, når vi åbner i juni måned”, siger Michael Kjær, fra Shop I Syd.

Shop I Syd kan kontaktes på telefon 31 10 78 87 eller via mail på adresse adm@shopisyd.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig Shop I Syds tilbudsmail

Allerede nu kan interesserede forbrugere tilmelde sig Shop I Syds Tilbudsmail og – når Shop I Syd åbner i løbet af juni – modtage lokale tilbud og information om, hvilke butikker der åbner på Shop I Syd.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Nordborg, Frivillige

Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år. Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan […]

Læs mere...