Shop I Syd – Sønderborg-områdets nye web-butik

Foto: Shop I Syd
26. maj 2020 Erhverv

Corona-krisen har for alvor sat fokus på behovet for, at alle detailhandelsbutikker – både små og store – kan tilbyde kunderne en web-butik og samtidig viser undersøgelser, at Corona-krisen har ændret forbrugernes adfærd, så der nu handles mere digitalt og lokalt end tidligere.

I juni måned åbner en ny, fælles web-butik for alle detailbutikker i Sønderborg-området og den hedder ’Shop I Syd’ og her kan detailbutikkerne oprette deres egen web-butik, oprette tilbud, vise produkter og samtidig få tilbud og produkter markedsført online helt lokalt – og helt gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er byro, nyit, Advokathuset Muurholm og SønderborgNYT, der er gået sammen om at udvikle Shop I Syd og skabe en lokal, nem, effektiv og gratis web-butiks-løsning for alle detailbutikker i hele Sønderborg-området – dette i et samarbejde med Sønderborg Handel og Borgen Shopping.

Forbrugerne handler mere lokalt og online

”Undersøgelser viser, at forbrugerne har ændret adfærd under Corona-krisen og at forbrugerne nu i højere grad vil prioritere at gøre deres indkøb i lokale butikker og derudover har Corona-krisen lært flere at handle online, så fremtidens forbrugere i endnu højere grad vil benytte sig af både fysisk og digital handel”, siger centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Web-butik med adgang til 30.000 potentielle kunder

Markedsføring er alfa og omega, hvis en web-butik skal have succes og derfor vil Shop I Syd også være at finde på SønderborgNYT og dermed får detailbutikkerne adgang til potentielt 30.000 lokale kunder i hele Sønderborg-området.

”En web-butik skal drives som en fysisk butik – bare digitalt – og derfor er blandt andet markedsføring vigtigt, for at gøre potentielle kunder opmærksomme på ens produkter og gode tilbud og med SønderborgNYTs omkring 30.000 daglige læserkontakter, åbner de nye web-butikker på Shop I Syd, med mange potentielle nye kunder”, siger Rikke Torré, formand for Sønderborg Handel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryg online-handel for alle

“Advokathuset Muurholm vil gerne bakke op om dette fantastiske lokale initiativ, og har derfor valgt at stille juridiske kompetencer til rådighed for Shop I Syd, så alle kan få en tryg handel”, siger advokat Vivi Muurholm og fortsætter:

”Der er fortsat forbrugere, der er utrygge ved at handle online, så vi sikrer, at alle aftaler indgås efter gældende lovgivning, så alle – både kunder og butiksejere – kan være tryg og få en god handel på Shop I Syd”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokal, nem, effektiv og gratis web-butik

Det har været vigtigt i udviklingen af Shop I Syd, at det skal være nemt og enkelt for detailbutikkerne dels at oprette en web-butik men også efterfølgende drive web-butikken – og samtidig tilbyde en gratis løsning, så alle detailbutikker har mulighed for at tilbyde en web-butik.

”Hvis Shop I Syd skal blive en succes, så skal det være nemt for den enkelte detailbutik løbende at vedligeholde web-butikken. Derfor forsøger vi at gøre det så enkelt så muligt, så alle – også for de som ikke har prøvet at handle online tidligere – kan være med”, fortæller Henrik Lindegaard fra byro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Sørensen fra nyit har valgt at deltage i projektet, fordi detailbutikkerne i hele Sønderborg-området er vigtige for sammenholdet i Sønderborg Kommune.

”Jeg tror på, at den lokale detailhandel er vigtig for vores byliv, vores samfund og vores centerbyer. Fremtiden er online – også for den lokale detailhandel. Det er vigtigt at bevare og udbygge det lokale handelsliv i Sønderborg-området ved at tilbyde en stærk online web-butik for alle detailbutikker i hele Sønderborg-området”, siger Jesper Sørensen fra nyit.

Shop I Syd for alle detailbutikker i Sønderborg

Alle detailbutikker i hele Sønderborg-området kan blive en del af Shop I Syd – både butikker uden web-butik og butikker som allerede har en web-butik – og allerede nu kan interesserede detailbutikker kontakte Shop I Syd for at høre mere om mulighederne for at blive en del af Sønderborg-områdets nye web-butik:

”Vi ønsker, at så mange detailbutikker som muligt kommer med på Shop I Syd – så de der har en butik i Nordborg, Gråsten, Guderup, Broager, Augustenborg, Sønderborg eller et andet sted på Als eller Sundeved skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede nu, så butikkerne kan være med fra start når vi åbner i juni måned”, siger Michael Kjær, fra Shop I Syd.

Shop I Syd kan kontaktes på telefon 31 10 78 87 eller via mail på adresse adm@shopisyd.dk.

Tilmeld dig Shop I Syds tilbudsmail

Allerede nu kan interesserede forbrugere tilmelde sig Shop I Syds Tilbudsmail og – når Shop I Syd åbner i løbet af juni – få tilsendt lokale tilbud og information om, hvilke butikker der åbner på Shop I Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...