Sidis Engineering fra Sønderborg får pris fra BHJ Fonden

8. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tre virksomheder modtog BHJ Fondens Initiativpris 2016 da UdviklingsRåd Sønderjylland (URS)  mandag havde den årlige netværksdag med deltagelse af 120 ledere fra det sønderjyske erhvervsliv, politik og uddannelsesinstitutioner.

”I år går priserne til tre virksomheder:

Kenneth Lott har brugt rigtigt mange timer og tanker, inden robotplæneklipperen kunne sættes på græs.

Kenneth Lott fra Sidis Engennering  har brugt rigtigt mange timer og tanker, inden robotplæneklipperen kunne sættes på græs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidis Engineering, Sønderborg, der har udviklet Danmarks første autonome robot, AutoTURF, der er sikkerhedsgodkendt til at være fri for opsyn, når den plejer større græsarealer fx golfbaner, idrætsanlæg, parker mm. Sidis Engeneering har udviklet ideen hos Sønderborg Iværksætter Service.

OKM Maskinfabrik A/S, Tønder, der har digitaliseret hele deres forsyningskæde og herigennem opnået en langt mere smidig produktion, sparet tid, og højnet kvaliteten af det arbejde de udfører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Scanwear Aps, Haderslev, der har taget hele vejen fra iværksætterhuset Opus Business House i Haderslev, til nu at være en sund og veldrevet handelsvirksomhed i Hammelev ved Vojens”.

”Vi bruger Årsdagen til at mødes på tværs af brancher og geografi i det sønderjyske, fordi vi tror på at det styrker landsdelens evne til at skabe ny udvikling og flere arbejdspladser”, siger formanden for UdviklingsRåd Sønderjylland, direktør Leif Friis Jørgensen, Naturmælk.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Deltagerne er håndplukkede i forhold til, at de på hver deres måde brænder for at skabe vækst i landsdelen. Det påskønner vi ved at give deltagerne et par timers inspiration, muligheden for at netværke samt overvære uddelingen af BHJ Fondens Initiativpris”, siger Leif Friis Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs mere om Sønderborgs prisvinder HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk