Sidst i august er der Kunsthåndværkermarked i Augustenborg

24. august 2021 Kultur
Pressefoto: KunstPunkt
Pressefoto: KunstPunkt

Kunsthåndværkere og billedkunstnere, er gået sammen om at holde det efterhånden traditionelle, ’Kunsthåndværkermarked’ på KunstPunkt i Augustenborg.

Det bliver femte gang, der er kunsthåndværkermarked i og udenfor det gamle posthus.

Markedet vil være åbent i fire dage, nemlig fra lørdag den 28. august, søndag, mandag og tirsdag, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Der vil blandt andet være keramik, træarbejder, pileflet, smykker, kort, billedkunst, malede sten, tekstil  med mere – og som noget nyt vil der være granitskulpturer og barkkunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at gøre gode køb, og få en snak med kunstnerne.

Keramikeren Lilian Meier gentager lørdag og søndag mellem klokken 11 og 15 succesen fra de seneste par år, hvor gæsterne vil kunne købe små keramikskåle, som de så selv kan dekorere med glasur, inden de bliver rakubrændt i gården bag KunstPunkt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49