Sidste penselstrøg på Andreas Welins Genforening

28. april 2020 Kultur

Det er de sidste småting på gavlmaleriet, jeg er i gang med at rette og så er det færdigt”, siger Andreas Welin, der har søgt penge til værket i Genforeningspuljen.

“Der kom et beløb fra puljen, men ikke nok, Heldigvis hjalp Gråsten Foum og BHJ-fonden med resten”, siger den unge kunstner, der har nydt at male Genforening på en gavl i Slotsgade i Gråsten.

“Det er helt gennemtænkt, at det ikke er et billede med Kong Christian, der rider over grænsen. Jeg var besluttet på at male udfra følelsen: genforening”, siger Andreas Welin til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Almindeligvis bruger Andreas Weling spraydåser, når han maler.

“Men her er der brugt rigtigt meget pensel. Det skyldes, at jeg ikke selv kan blande mine farver, når jeg bruger spraymaling”, siger han og fortsætter:

“Det har været rigtigt dejligt at lave det her billede – og jeg vil rigtigt gerne have flere af den slags opgaver, hvor det handler om at udtrykke en følelse på et stort ‘lærred’, hvor der er rigtig god plads”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...