Sidste penselstrøg på Andreas Welins Genforening

28. april 2020 Kultur

Det er de sidste småting på gavlmaleriet, jeg er i gang med at rette og så er det færdigt”, siger Andreas Welin, der har søgt penge til værket i Genforeningspuljen.

“Der kom et beløb fra puljen, men ikke nok, Heldigvis hjalp Gråsten Foum og BHJ-fonden med resten”, siger den unge kunstner, der har nydt at male Genforening på en gavl i Slotsgade i Gråsten.

“Det er helt gennemtænkt, at det ikke er et billede med Kong Christian, der rider over grænsen. Jeg var besluttet på at male udfra følelsen: genforening”, siger Andreas Welin til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Almindeligvis bruger Andreas Weling spraydåser, når han maler.

“Men her er der brugt rigtigt meget pensel. Det skyldes, at jeg ikke selv kan blande mine farver, når jeg bruger spraymaling”, siger han og fortsætter:

“Det har været rigtigt dejligt at lave det her billede – og jeg vil rigtigt gerne have flere af den slags opgaver, hvor det handler om at udtrykke en følelse på et stort ‘lærred’, hvor der er rigtig god plads”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...