Simon & Garfunkel Revival Band i Koncertsalen

20. oktober 2019 Kultur

Hvor end Simon & Garfunkel Revival Band optræder, gør de et uudsletteligt indtryk på publikum og får fantastiske anmeldelser. Søndag den 27. oktober er de på scenen i Alsion, hvor du kan opleve, når de optræder med smukke og lidenskabelige ballader, som “Scarborough Fair” og “Bright Eyes” samt klassiskere som “Mrs. Robinson”, “Bridge over Troubled Water”, “El Condor Pasa”, “The Boxer”, “Cecilia” og “The Sound of Silence” og mange flere.

Der skal naturligvis førsteklasses musikere til at fremkalde de sande følelser for Simon & Garfunkels musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Evnen til at fremkalde de storslåede minder har netop musikerne i Simon & Garfunkel Revival Band med Michael Frank, sang og guitar, Guido Reuter, sang, violin og piano, og yderligere tre musikere.

Stemmerne ligger tæt op ad originalerne, og musikernes instrumentale færdigheder er lige så imponerende som deres scenefremtræden.

Alt i alt er resultatet et perfekt show, skriver Sønderborg Event.

Koncerten er arrangeret af Wigt International – og din billet FINDER du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...