Simon & Garfunkel-sange gjorde søndag aften rigtig dejlig

27. oktober 2019 Kultur

Den herlige sang – på en munter melodi – om 50 måder at komme fri af kæresten på, ’50 ways to leave…’, var med på listen over alle de Simon & Garfunkel-sange, der blev blev sunget i Alsion søndag aften.

“Det er en sang, man virkelig kan drage nytte af”, sagde en af musikerne, der, ganske som de øvrige, mener, at Simon & Garfunkels sange er så gode, at de simpelthen ikke kan spilles tit nok. Simon & Garfunkel er forlængst stoppet. Men heldigvis er Simon & Garfunkel Revival parat til at rejse rundt med de skønne sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

På scenen var, som nævnt,  Simon & Garfunkel Revival fra Tyskland og i salen sad der omkring 70 tilskuere, som var enige om, at de fik en helt og aldeles dejlig koncert, der kunne bæres med og skrives ind i rækken af minder.

Der skal mod til, når et band tager rundt og spiller Paul Simon og Art Garfunkels sange. Da de to musikere selv spillede en slags genforeningskoncert i Central Park i New York i september 1981, lagde godt en halv million mennesker vejen forbi for at opleve de to herrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis er Simon & Garfunkel Revival meget tro mod de orginale sange – og stemmerne passede glimrende til netop til sange som The Bower, El Condor Pasa, Scarborugh Fair, Cecilia, Bright Eyes, Bridges over Troubled Water og alle de andre udødelige hits.

Du kan læse mere om Siomon & Garfunkel Revival HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Rette opgaver til de rette medarbejdere

26. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Kirsten Bachmann, Slesvigsk Parti, skriver: Vi bliver flere ældre fremover og færre til at tage vare på dem.  Det er nu på tide at vi som politikere ser på den rette opgave til de rette faggrupper. Vi skal se på, hvilke opgaver der kan udliciteres, så vores sundhedsfaglige personale har tid til at yde […]

Læs mere...