Simon Poulsen sagde hej til børnene i Sønderborg Futsals fodboldskole

12. februar 2020 Kultur

Det vrimlede med glade børn i Broager Sparekasse Skansen, hvor Sønderborg Futsal med Dennis Skipper i spidsen havde fodboldskole for børn.

“Det er andet år, vi har fodboldskole og for mig handler det om, at børnene har det sjovt og så at brede kendskabet til futsal ud”, siger Dennis Skipper til SønderborgNYT. Og onsdag var den tidligere landsholdspiller Simon Poulsen også inviteret til Skansen.

“Han skal komme og give det hele lidt stjernedrys”, siger Dennis Skipper.

Og da Simon Poulsen kom ind på banen, samlede børnene sig omkring ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt almindelige mennesker

“Jeg synes, der er vigtigt at komme ud og vise, at nuværende og tidligere landsholdsspillere er heælt almindelige mennesker. Jeg har jo også rendt rundt på fodboldbanerne i Ulkebøl og i SUB-Sønderborg”, siger Simon Poulsen til SønderborgNYT. Han fik fortalt børnene, det er vigtigt, at fodbold er sjovt og at man bliver bedre af at træne.

En fodboldskoledreng, Omar, som bor på Grundvigs Allé i Sønderborg, spiller til hverdag fodbold i Sønderborg Boldklub.  Omar er på hold med drenge, der er to år ældre, end han selv er.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det var fint at høre Simon Poulsen fortælle, hvordan han kom på landholdet”, siger Omar til SønderborgNYT.

“Jeg er med i fodboldskole, fordi jeg gerne vil lære og så er det også sjovt”, siger Omar.

“Og nogle af Jer kan også blive Superliga-spillere. I skal bare træne flittigt”, sagde Simon Poulsen, inden han skrev autografer på papirstykker og bolde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk