Simon Poulsen sagde hej til børnene i Sønderborg Futsals fodboldskole

12. februar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det vrimlede med glade børn i Broager Sparekasse Skansen, hvor Sønderborg Futsal med Dennis Skipper i spidsen havde fodboldskole for børn.

“Det er andet år, vi har fodboldskole og for mig handler det om, at børnene har det sjovt og så at brede kendskabet til futsal ud”, siger Dennis Skipper til SønderborgNYT. Og onsdag var den tidligere landsholdspiller Simon Poulsen også inviteret til Skansen.

“Han skal komme og give det hele lidt stjernedrys”, siger Dennis Skipper.

Og da Simon Poulsen kom ind på banen, samlede børnene sig omkring ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt almindelige mennesker

“Jeg synes, der er vigtigt at komme ud og vise, at nuværende og tidligere landsholdsspillere er heælt almindelige mennesker. Jeg har jo også rendt rundt på fodboldbanerne i Ulkebøl og i SUB-Sønderborg”, siger Simon Poulsen til SønderborgNYT. Han fik fortalt børnene, det er vigtigt, at fodbold er sjovt og at man bliver bedre af at træne.

En fodboldskoledreng, Omar, som bor på Grundvigs Allé i Sønderborg, spiller til hverdag fodbold i Sønderborg Boldklub.  Omar er på hold med drenge, der er to år ældre, end han selv er.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det var fint at høre Simon Poulsen fortælle, hvordan han kom på landholdet”, siger Omar til SønderborgNYT.

“Jeg er med i fodboldskole, fordi jeg gerne vil lære og så er det også sjovt”, siger Omar.

“Og nogle af Jer kan også blive Superliga-spillere. I skal bare træne flittigt”, sagde Simon Poulsen, inden han skrev autografer på papirstykker og bolde.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...