Teammanager Mikael Vestergaard har svært ved at finde ord, der er store nok, når han skal rose medarbejderne i Sitel i Sønderborg.
“Det er Sitels medarbejdere i Danmark, der har gjort alt det, der skal til for at vi kunne få Emea-prisen”, siger Mikael Vestergaard til SønderborgNyt. Han er slet ikke i tvivl om, at det er medarbejderne ved callcentrets telefoner, der skal have æren for at prisen landede i Danmark.
“Emea-prisen landede i Danmark, fordi vi er kommet gennem en utrolig udvikling, siden vi begyndte her i januar”, siger han. Et af barometrene kundetilfredshed, hvor Sitel ligger virkeligt højt.
“Og når vores mantra er Mennesker Først”, så er det fantastisk at se, at sygefraværet er virkeligt lavt. Det viser jo, at medarbejderne trives”, siger han.
Resultater tæller
Ikke nok med at Sitels call-center-ansatte skal hjælpe TDC-kunder, der enten ikke forstår deres regning eller rette fejl i regningerne. De skal også forsøge at sælge flere TDC-ydelser.
“For at hylde de medarbejdere der sælger produkter, så har vi tavler stående, hvor ansigtet på sælgeren vises, hver gang han eller hun sælger”, siger Mikael Vestergaard. Når en medarbejder har solgt en ydelse til en kunde, så trykker han på en knap på computeren og så popper vedkommende ansigt op på de mange skærme, der står i det store fælleslokale.
Alle i samme lokale
Når ansatte møder på Sitel, så går de bare hen til en ledig plads og sætter sig. Der er ingen, der har faste pladser. På den måde undgår man at sidde i samme gruppe dag ud og dag ind.
“Jeg finder mig også bare en ledig plads, det samme gør min chef og andre mellemledere”, siger Mikael Vestergaard. For ledere er det en stor fordel at være midt blandt medarbejderne.
“Vi siger jo også, at afstanden mellem ledere og medarbejdere er kort”, siger han.
En af Mikael Vestergaards vigtigste opgaver er at sikre, at medarbejderne bliver ved med at trives.