Skærtoft Mølle rekonstrueret efter konkurs

8. april 2016 Augustenborg

Skærtoft Mølle på Als er blevet rekonstrueret efter en konkurs, der kom på grund af manglende momsindbetaling til Skat.images3

Producent af det økologisk kvalitetsmel blev ramt af likviditetsmangel efter tabet af en stor kunde, COOP, og det lykkedes ikke selskabet at lave en afbetalingsordning med Skat i forbindelse med manglen på likvider.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været uger præget af tumult og kaos og enormt ærgerligt ikke at kunne få lov til at betale det, man gerne vil betale”, siger Hanne Risgaaard til TV SYD.dk, som sammen med sin mand, Jørgen Bonde, og datter Marie-Louise har skabt det respekterede melmærke.

“Vi er heldigvis omgivet af gode venner, og vi er rigtig glade for at vi kan få lov til at fortsætte ved deres hjælp.  Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra flere af vore store kunder”.

Det var Skærtoft Mølle som introducerede danskerne til perlespelt og perlebyg. I dag har alle gastronomer dem på kortet, og alle blade er fyldte med opskrifter, hvori de optræder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye kapitalindskydere er kogebogsskribent Trine Hahnemann samt ægteparret Inger og Jens Grønbeck. Selskabet fortsætter i uændret form. Ny storkunde hos Skærtoft Mølle er Dansk Supermarked.

Se familiens redegørelse for sagen på Facebook her.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...